![]() |
|
HDBox 9200 znova o pomoc......Omlouvám se, že jsem tady znova a prosím Vás o pomoc. Tento obsah jsem zkopíroval z čtvrtý stránky.Zatím se mi nikdo neozval.Psal jsem i na satdigitalne.cz a také nic a je tomu,už třetí den.( Ahoj všem co jsou tady.Mam 1 problém ze satelitem.Je tam fw. 89 a problém je v tom,že se stroj zapne po Run... cca 45 - 50 sekundách.Už jsem z toho nervozní.A to nemluvím o hláškách " vadná přístupová karta anebo přístupová karta je vložena ".Docela to ruší.....Může mi to někdo pomoci nastavit?Třeba i přes skype.Nebude moc přísný ,nejsme všichni chytrý.Stroj je dobrý i když náročný - Linux.Prosím tady o pomoc, radu a ne ponižovaní a výsměch... Poznámka: na stránce satdigitalne jsem byl a tam jsem nepochodil.)Děkuji za pochopení a nezlobte se kutil. :-/ |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......Nejak nechapu na co se vubec ptas ? Na to, ze se ti to pomalu spousti ? To je hold nevyhoda linux boxu, trva jim nez nabootujou, na to si proste zvykni. Co se tyce tech hlasek, to ti neporadim, to at rekne nekdo jestli je to chyba pristroje, nebo mas spatnej kontakt karty ve ctecce. |
Mirectec
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
re...no tak ten prijimac som mal doma... to dlhe nacitanie bolo len vtedy ked bol prijimac vytiahnuty z elektrickej siete.. kazde nasledne zapnutie bolo v poriadku... velmi dobry prijimac... |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......chod na satdigitalne a PRECITAJ si diskusiu k jednotlivym FW, nikto to za teba neurobiak nechces nic navyse vyber si originalny fw 1.07.55 ak potrebujes aj prstrosa a zdielanie karty v domacnosti vyber si: 1.07.86 a var s 20.1. alebo 1.07.89 a posledny CCCam 2.1.3 (tusim) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......chod na satdigitalne a PRECITAJ si diskusiu k jednotlivym FW, nikto to za teba neurobiak nechces nic navyse vyber si originalny fw 1.07.55 ak potrebujes aj prstrosa a zdielanie karty v domacnosti vyber si: 1.07.86 a var s 20.1. ak nepochopis ako na to z navodov, kupil si si nevhodny pristroj pre teba a musis poziadat o pomoc niekoho skuseneho za honorar alebo 1.07.89 a posledny CCCam 2.1.3 (tusim) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......Jak tady píšou.. všechno je na satdigitalne..Pokud nebudeš používat emu je vhodný starší softwer..Maj ho v přijímači rodiče..(musel bych se podívat na verzi..Jinak já používám Mgcamd +newcs a verze softu "s/w v1.07.81" a je to naprosto v pohodě..Samozřejmě aby ti to běželo musíš vypnou interní čtečku.Vše je tam popsané...myslím na satdigitalne! Ať se daří a podaří. Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......Pokud chceš aby to tak dloho nestartovalo musí změnit v menu přístroje nastavení vypnutí na uspání..(samozřejmě že ve vypnutém stavu to zase bude "žrát" víc než ten 1W.)Ale zase to nebude tak dlouho startovat.. Jinak mě to tedy 50 sekund nestartuje ani z vypnutého stavu.Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
HD-BOX FS-9200 PVRTakže znovu, nahrej fw86 je stabilní a dobře pracuje s EMU.Na již zminěném foru stahni v sekci Download/EMU pluginy/EMU plugin z 27.1.(grantec) Rozbal na flash USB adresař plugin.Zapni přístroj v MENU/CAS/Internal Card Read - nastav VYP.Potom vraž flasku do konektoru a nahrej plugin.Udělej restart.Následovně vše pracuje bez problému.HD-BOX max.spokojenost R^ |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200 znova o pomoc......HDbox ma dva rezimy vypnutia. Aktivuju sa v Menu -rezim - VYP - spotreba 1W ,ale dlho trva start rezim -standby - spotreba 17W ,ale zapnutie je rychle |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |