![]() |
|
FERGUSON 7318 technicky problemReceiver po zapnuti do zastrcky ma na vsetkych frekvenciach 0 silu aj kvalitu signalu....po cca 10 min. sa niektore frekvencie sami naladia a sila aj kvalitu signalu je OK ale niektore frekvencie nejdu nacitat vobec. Prosim neporadite co robit. Vdaka |
mates8
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemPoužíváte DiseqC přepínač? Problém by mohl být spíš v něm.. |
milan100
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
to milanpouzivam USALS ked mam O signal na frekvencii tak receiver tak zvlaste huci ako by nacitaval nieco resp. akoby tocilo ventilator....zaujimave je ze niektore frekvencie sa mi nacitaju a niektore co mi aj isli nejdu...HBO2, Spectrum.... |
mates8
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemmoze to bit v softe mne tiez to robievalo,ze neukazovalo signal,nesli programi a potom naskocily.skus prehrat sof a uvidis,alebo skus vypni ho zo zasuvky nechaj chvilu a zapni |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
DANMIKESahoj to vypnutie zo zasuvky som urobil viacej krat aj na celu noc a nepomohlo...skor naopak potom sa mi stratila resp. nesiel signal na inej frekvencii...ako je ale mozne ze mi najprv neukazuje ziaden sgnal ani kvalitu a sam od seba sa naladi?? ak by bol zly soft neslo by mi nic nie? ale asi skusim prehrat soft... |
mates8
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemsot ti pojde ale vseliako ako sa mu chce vlastne sa seka mam s tym skusenosti lebo som mal tento primac |
danmikes
![]() |
|
danmikesok tak ak nik neporadi nic ine skusim ten soft prehrat....btw. ktory je teraz najnovsi alebo najspolahlivejsi?? ja som nahraval posledne asi pred 2 rokmi... |
mates8
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemeste buda tebou by som vyskusal vsetko v primaci vymazat,dat prec aj usals,druzice,programi a vypnut na chvilu zo zasuvky a potom vsetko nastavit na novo a ak uz toto nezaberie tak na stranke sathack.pl najdes vsetko co potrebujes |
danmikes
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemdal byl stary soft dvbextreme rc7 nebo nejnovejsi je fix team erc1 ted mi bezi na AF 6318 bez problemu,problem s naskenovanim programu maj tyto prijimace taky obcas u stejnych TP u rozdilne polarizace H/V.Da se to resit tak se se naskenuje TP s H polarizaci a v setinku se musi upravit TP u V polarizace napr.12563H a 12564V pak to funguje bez problemu.dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
to bobto co pises ty to viem ale to nie je aktualny problem o ktorom pisem....pri tom tvojom priklade mi to len nenaskocilo ale signal bol....ne napr. nejde frekvencia 12723 H a taku istu V ani nemam naladenu.... |
mates8
![]() |
|
Podle mého souduje problém ve zdroji STB. Pravděpodobně jsou v háji filtrační kondenzátory. V poslední době je to celkem častá závada u elektroniky obecně. Některé elyty prostě stojí za velké kulové. Zvlněné napájecí napětí pak způsobuje takovéto problémy. Výměna kondenzátorů většinou problém odstraní.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
to eniktiez mam pocit ze to bude v kondenzatore lebo mi nastavaju cca + sek vypadky prudu v receviveri a jemne sa zacne zhasinat ( nezhasne sa uplne ) len sa LED diody zacnu na prednej maske zhasinat a potom to zas naskoci.... |
mates8
![]() |
|
mates8ak ma Enik pravdu,tak osobne ja by som to riesil opticum 4160-45 eur ale to zalezi na tebe co a za kolko pripadne budes chciet |
danmikes
![]() |
|
to denmikesviem ze trivialna otazka ale opticum 4160 je kondenzator ci receiver?? |
mates8
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemS tou výměnou kondíků ve zdroji vůbec neotálej, protože konkrétně u tohoto Ferdy se stává, že odejde při problému se zdrojem šváb na zvuk a nový stojí litr - takže pak to končí výměnou STB za nový...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemPodrobněji tady: http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=6944&sid=fa7ee3fdfa3af227abd7eb8d45aee296Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
to broncekdakujem super link...dam to kolegom v praci nech sa mi na to skusia pozriet...predpokladam ze to bude iste od toho kondenzatory. Inak mam pocit ze sa mi receiver strasne prehrieva..... Porucha zacala tak ze receiver zacal mierne bzucat a neskor asi po 3 dnoch som postrehol tie vypadky napatia a mierne zhasinanie LED cislic na prednej strane pristroja. Ked som to vypol na noc zo siete a rano zapol nenacitalo mi napr. frekvenciu HBO comedy po 2 dnoch uz nesla nacitat ani frekvencia kde je Paprika alebo Spectrum atd. Najprv ak zapnem nemam ani silu ani kvalitu signal a cca po 10 min zacnu niektore frekvencie naskakovat postupne 10% signal a potom stupa...najprv sila signalu a ked je ta na cca 80% ide aj kvalita signalu a zacu nabiehat stanice ( ale nie vsetky frekvencie ). Prepacte ked to opisujem tak obsirne ale nie som technicky typ a neviem to zrozumitelnejsie opisat. Vdaka |
mates8
![]() |
|
RE: FERGUSON 7318 technicky problemreceiver,to len tolko k tomu,ze kolko ta vide oprava a kolko stoji novy primac.to si musis posudit sam,uz som ho nahadzoval 3ks a mozem povedat za tie prachy neni o com jasne,ze to neni pecka,ale je to na zamyslenie ci sa oplati valit prachy do sroja co ma priklad 3 roky. |
danmikes
![]() |
|
![]() |