Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

cam modul

Ahoj,mám Octagon SF 918HD a potřebuji koupit cam modul pro karty Cslink a Skylink,aby jsem mohl jednu dát do modulu a jednu do čtečky můžete mi nějaký doporučit,aby vše fungovalo bez problémů. Nechci kupovat twin cam modul.Díky.

grower
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

CAM MODUL

Zdravím,

Zkuste mrknout zde:
http://eshop.cslink.cz/z146-cam-cryptoworks
http://eshop.skylink.cz/?cls=spresenttrees&strid=2

Moduly doporučují obě
platformy CS LINK i SKYLINK.

(@info)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

RE: cam modul

Doporučil bych raděj z vlastních zkušeností toto:
http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm
Konkrétně CryptoWorks Mascom
Dvě karty mi vypisovaly hlášky a na tomto modulu je lze vypnout.

smscz
Registrace: 7/2008

Ja mam teda Ferdu 8900 HF problem se sekanim (tedy obcasnym rozpadem obrazu v nepravidelnych intervalech)vyresil az modul Technisat,Mascom delal problemy (jedna se o HD programy)SD jelo v pohode ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Čti recenzi TV digitálně.cz, tam se možná něco dozvíš.

CES
Registrace: 4/2007

RE:cam modul

Používám CA modul CW/SMIT na tomto přijímači a jede OK (stejná kombinace karet).

bryketa
Registrace: 11/2009

cam modul

Doporučuji moduly diablo verze 2.2, verze 2.3 nebo verze 3.9 mají výhodu,že jsou kontabilní jak se vstupem OCTAGONU ve slotech,tak s kartami s dekodováním cryptowoks,IRDETO,CONAX,NAGRA,viacess atd.
Je do nich možno dát 2ks karet různého druhu kodování a ve čtečce Octagonu máká 3 karta/1.čtečka velka,druhá čtečka malá/ vše jede v OCTAGONU 918 HD jak po másle,je to pouze můj názor,možná hloupý,ale vyzkoušený na 100% . :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Jak píše Hery, prásknout tam Diablo 2.3 a je to OK.

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

cam modul

Ahoj,jde tento přijímač připojit k netu,četl jsem na něm.fóru,že jde dokoupit wifi dongle,ale už nevím zda je to na zdílení nebo připojení k netu? Díky za radu.

grower

cam modul

Ahoj,jde tento přijímač připojit k netu,četl jsem na něm.fóru,že jde dokoupit wifi dongle,ale už nevím zda je to na zdílení nebo připojení k netu? Díky za radu. Poradíte?

grower

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra