Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vliv Cl modulu

Mám velké problémy s HD( zejména Novou).Neustále drobí ,seká se, přesto že se ani síla ani kvalita signálu v momentě drobení nemění nijak podstatně(+- 1%). Mám Cl modul Irdeto EuroCam( červený), který se oficiálně doporučuje k mému Comagu 90 SL HD. Nějaký odborník v krámě mi řekl, že tento CL modul je největší šmejd a není určen pro HD. Já mám informace jiné... Jaký má CL modul vliv na obraz, a může to být tím. A jaký CL modul jako náhradu. Podobné problémy jako já tu popisuje více kolegů, tak abych zbytečně nevyhodil prašule a výsledek nejistý.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vliv Cl modulu

Tam nejde ani tak o to, že tvůj modul by byl šmejd, ale o to, že s tvým přijímačem špatně komunikuje. Máš nahraný aktuální Firmware v tvém přijímači?

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

No aktuální? Officiální je jen ten první, co je tam nahrán z výroby.Existují různě upravované ale experimentovat s ním se bojím. Zkusil jsem tam nahrát jemně upravený originální verzi, ale nešla pak čeština a možná že i něco dalšího.Tenhle modul je doporučován i dodáván k přístroji i officielním dovozcem Comagu k nám.

jerry00

Ja mam teda Ferdu 8900 HF problem se sekanim (tedy obcasnym rozpadem obrazu v nepravidelnych intervalech)vyresil az modul Technisat,Mascom delal problemy (jedna se o HD programy)SD jelo v pohode Eurocam mi to delal take

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Jerry00

No já ho mám v Technisatu hd8-SX - jak píšeš Inverto SCM CRW REV 2.3. červený je MPEG-2 a s MPEG-4 kontabilní. A po OTA od Technisatu v new filmweru zafungoval a odpojil i
hlášku. - OK. Číst a číst recenze. R^

CES
Registrace: 4/2007

Vliv Cl modulu

1./ Nevím proč si kupujete takové šmejdy přijímače,které nemají univerzální čtečku na všechny typy dekodovacích karet a dáte na radoby odborníky z prodejny,kteří když se na něco základního schválně zeptám,tak neví která bije.
2./Když už si takový přístroj koupíte a zbytečně chcete utrácet peníze za modul tak si pořiďte šetřílci aspoň modul CAM min.Diablo možných všech dostupných verzí,2.,2.3,3.9,které je ve velké většíně a dle zkoušek kontabilní ve slotech přístrojů ,funkční a máte mimo čtečky v přístroji,která třeba v TECHNISATU HD nefunguje OK /mimo CONAX/další dvě čtečky pro karty pro mnoho dekodovacích systémů karet.
3./ Chce to přemyšlet než něco koupím/vědět na co se chci dívat a podle toho přizpůsobit /
a. finance,
b./koupi přístroje,
c./a dekodovací kartu v návaznosti pak na ten přístroj.
Kdo kupuje tak jak to tady čtu a má pořád jen problémy a tady pak se ptá na hovadiny--dělá velkou chybu a platí za ptákoviny.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zase jeden milionářský chytrák.Dobrá rada nad zlato. Diabolo je možná dobrá věc pro toho, kdo má sat za 15 a více litrů.U mně by o dost převýšila jeho cena cenu mého Comagu. A to zas není až takový šmejd, má všechny nejmodernější technologie, tak co víc chtít. Já chci jen sledovat české TV, protože je u nás nemám jinak, jak přes satelit sledovat. Já nemohu za šlendrián před mým talířem, na který já nemám vliv.Pořád se něco někde vylepšuje a pořád to funguje hůře a hůře.Já nemám love, abych si koupil nějaký lepší Topfield za 12-15 tisíc. Musím si vystačit s tím co mám, a když přijdu do speciálního obchodu se sat technikou, tak se stejně dozvím prd. Vše je bez záruky, kupte si tenhle ,většinou funguje tak uvidíte.

jerry00

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra