Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Propojení TV a DVD recorder

Ahoj,
prosím o radu majitelů TV se zabudovaným sat.přijímačem jak mají propojení k DVD recorderu.
Vlastním TV Panasonic TX-P42G15E a DVD Recorder Panasonic. Myslel jsem, že je propojím kabelem HDMI a je nahrávání z TV vyřešený.Ale nějak to nejde a nejde...
Nebo musím přes scart kabel ?
Návod k TV je velice strohý, o nahrávání tam nic není.

Děkuji za vaše zkušenosti.
Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

Propojení TV a DVD recorder

Pakliže má dvd HDMI, tak leda výstup, takže vstup leda SKART apod

Achnaton
Registrace: 3/2009

RE: Propojení TV a DVD recorder

tezko existuje rekorder co nahrava pres HDMI. nepodporuje se to kvuli kopirovani

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Aha, tak je asi problém vyřešený. Zkusím tedy scart, snad to bude O.K.

Dík za odpovědi.Jimmy.

Vždy může být hůř....

Jimmy

To jsi měl přemýšlet dříve.....Tv bez STB a doplnit satelitním přijímačem DVB-S2 HD s nahráváním a máš to vyřešené................Tv se satelitem propojené HDMI.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

To Kamil_k4

Já jsem si to takhle představoval.Ale DVD recordér už máme nějaký měsíc.Původně jsem chtěl TV bez sat.přijímače, ale Datart mi TV nabídl za jinou TV (bez sat.přijímače) kterou jsem si objednal přes internet.Jenže už ji neměli, tak mi za stejnou cenu dali tuto.Dost mě to překvapilo, koupil jsem ji za 23 tis.Kč.
Tak teď řeším to nahrávání.

Vždy může být hůř....

Jimmy

To je právě ta chyba.....nejdříve sat s nahráváním,potom řeš tv(či projektor) jako "lepší" zobrazovač !Pěkný,ale bohužel plně digitální den....do čehož ti ten rekordér s analogovým vstupem moc nezapadá.......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Kamil_k4

No teď už to řešit nebudu, počkám si až ceny spadnou dolů a hlavně až klekne Nagra3 nebo jiné kodování co by stálo za koupi sat.přijímače.
Zatím to rodině stačí, nebudu teď drážit hada (manželku) klackem.
Čus, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra