![]() |
|
nově aktivovaná Skylink kartaMám dotaz jaké programy mají jít po vložení nové karty do přijímače ? Myslel jsem , že všechny , ale nejde mi Eurosport cz, Spektrum , Cinemax, film+, Axn a ještě asi 5 dalších , zajímavé je , že u všech co nejdou to ukazuje jen kódování CW a u těch co jdou CW a IRD. Poradí někdo ? Díky :lookaround:Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartato sú programy ktoré má cslink🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartahttps://www.parabola.cz/cz-sk/skylink/placene-kanaly-skylinku/🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaNo já jsem myslel , že do doby registrace jde vše a pak 2 měsíce multi + HBO .Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaJistě, že jde vše, ale logicky jen toho providera, ne ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaano mas pravdu, prvnich 20 dni jde vse, ale od Skylinku, ten zbytek jsou programy cslinku. Staci se podivat na jejich web.... |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaJo ahá, už to chápu . Díky jste R^ R^ R^Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaJeště jednu poznámku - je mi teda divný když mi nejdou programy cs linku , že mi jde cs film a cs mini.Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartavo skylinku ide len csfilm od 12.00 bez csmini🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaOK - už mlčím ;)Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaNo, ono si staci precit tu knizecku, co je u kazde karty pribalena :) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartacesky eurosport Skylinku hladaj na Astre 19.2 tp. 12343MHz |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: nově aktivovaná Skylink kartaok - už to běží :8)Kdo to umí, ten to dělá.
|
kahuda
![]() |
|
![]() |