Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Optibox Alligator and Panthera

dnes vyšel nový firmware na tyto stroje a to 16.60, který kromě několika bugů řeší korektní zpracování českého chcete-li slovenského EPG, samozřejmě to není úplně dokonalé v infoliště se nerozlišuje háček s čárkou, ale v podrobném infu je to korektní.
Výrobce o této skutečnosti nevěděl, proto chci veřejně poděkovat nickovi 007, který tuto nápravu (update) u výrobce sjednal.
Děkuji Ti
Babui

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Sharing

Můžeš ověřit, jak se tyto mašiny chovají, pokud přistupují jako klient na dva servery??

polulin
Registrace: 10/2007

RE: Optibox Alligator and Panthera

Děkuji 007 rovněž !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Chlapi jak byste tento stroj zhodnotili k pohledu třeba k Vantage 6000, o kterém uvažuji. Stále hledám náhradu za Opticum 9500 a Ferguson 8900.
Ariva a její klony mě neoslovily.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomíku,mám ho 3týdny,takže hodnocení bude podle toho,dohraju epg,což byla jedna z mála chyb,další je neprůchodnost txt,přitom je napsána v manualu,a nekorektní znaky,obraz je excelentní,delší přepínání s nahraným emu,standart dvb-t tuner/ myslel jsem že bude lepší/,s uvedenými stroji nemám tu čest,zatím spokojenost-za ty prachy,nekup to!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Babui

Neni zac dekovat, bylo to i v nasem zajmu aby to radne fungovalo, jen to ponekud dele trvalo, nez to vyrobce odstranil. Bylo to asi jedine co prijimaci slo vytknout. Naopak podekovani tobe za veskere rady ohledne Arrivy. Musim rici, ze prvni testy zvladla Arriva 200 bez problemu. Zaznam HDTV na flash disk take bez problemu. Zitra otestuju PIsys.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Rozhodne by tieto masinky stali za podrobnu recenziu,seriozny test.HW je myslim v pohode,otazka je buducnost SW.Mna by zaujimalo aj to ako je to s tym wifi co uvadzaju ako optional.Skusal to niekto?Existuje to vobec,alebo len reklama?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

funguje, pripojis usb dongle do USB portu a jedes ;) Sdileni to pry taky zvlada vpohode, momentalne mi to prijde jako best buy box :) Jen by mohli jeste dodelat aspon FTP a web rozhrani.

Mirectec
Registrace: 12/2007

Ja som myslel,ze to ma zabudovanu wifi,nie cez usb.Pravda videl som zadok prijimaca len na obrazku,zdalo sa mi ,ze tam bolo cosi oznacene ako wifi.Takze je moznost len cez usb?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

all

na recenzi by to rozhodně bylo, ale vyčkejme na příchod Optibox Koala (octagon 1008) a pak by se mohl napsat souhrn těchto strojů naráz, protože manipulace s nimi by měla být stejná,
domluvím se s redakcí nebo s 007, aby ji také třeba nepsal

Tomíku vyzkoušej,
je to vlastě pokračování velmí úspěšné řady Octagonu SF 918 HD a jejich 12 klonů, která je velmi úspěšná, avšak se již nevyrábí proto tyto stroje, které také obsahují wifi, tedy bezdrát funguje dobře s fleškou Optibox (testováno s Old21), který využívá tohoto připojení

Spyko
také jsem ze stroje celkem nadšený, žádný reset, či zatuhnutí, trošku rychlejší přepínání by neuškodilo, ale motorákům to zjevně nevadí :)))

007
děkuji,
rozhodně dej vědět co nové Irdeto ve spojení s Arivou, ale i popisovanými Optiboxy, přece jenom mají 2 čtečky a bylo těchto strojů dost prodáno a fůra se jich ještě prodá, tak abychom věděli co a jak. O update fergusona se osobně postarám, tedy až budou kartičky Irdeto v prodeji

liquere
o SW podporu bych se nebál od nového roku jak sám víš se přidává snad každý týden nějaká nová podpora či vychytávka nebo opravuje bug, nicméně i Aligátor má své klony a tam je podpora táké dobrá a protože je určená hlavně pro ruský trh, tak to určitě pojede velmi svižně, např. SkyGate plus nebo Evolution...

Mirectec
ano souhlasí R^

Závěrem bych chtěl říci, že zde vidíte příkladný postup prodejce, který má snahu, aby jeho stroje zakoupené v kamenné prodejně či v e shopu byly provozuschopné od samého počátku a to se všemi detaily co k tomu patří

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Bobe dík, ale zkusím prvně nový Showbox 5000 vitamin (krásný název :laughing: ) Už je v prodeji, tak jsem zvědav. Pár dnů mám doma SatElitu 2000 a je to za ty prachy úsměvný stroječek...nicméně mým nárokům nevyhovuje :crying:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

jj o Vitamínu vím je pod 5, dej vědět R^
funkce, rychlost, obraz,epg, vychytávky
díky

Babui

Nemaj wifi,musíš si ho dokoupit a namontovat do Octagonu SF 918 HD a jejich 12 klonů, která je velmi úspěšná, avšak se již nevyrábí proto tyto stroje, které také obsahují wifi. Wifi je zabudované v novém modelu. Rv

grower
Registrace: 2/2010

Pri tek koale mi vadi neexistencia scartu,ktory sa moze vzdy hodit.Nepochopil som to wifi je uz v novych modeloch octagonu alebo optiboxu?Aligator a panthera ho maju interne alebo cez usb?Uvadza sa optional,co je volitelne pokial viem,ale nehovori nic ine.

liquere

Babui

PIsys jede v Arrive 200 jako pila vcetne EMM, vyzkousel jsem odebrat opravneni, pridat opravneni, no proste to je sila!! Jen to DO je dost slozite a tp list toho patch FW na A3 je prakticky k nicemu, chybi temer vsechny frekvence skylinku.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

007

za chvíli Ti odpovím na email...
Pro také ostatní DO je to samé jako k modelů HF 8800-8900 HDTV, ten poslední patch skutečně funguje dobře, ale již velmi dlouho je to opraveno:
reset stroje - zadání frekvence třeba 11797H 27500 zapnout NIT, naladí správně 82 programů CSLinku,Skylinku a CNL
Z uni čtečky mám ohromnou radost, že funguje na nové Irdeto PLSYS, jen dodám, že by to tedy mělo jít jak na tovární firmware, tak i na patch v tom se ve čtečce nic nemění, není to klasický Conax, i když je to uvedeno R^

Babui

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra