![]() |
|
CI slotmam dotaz prosim pujde mi Skylink na tv kdyz budu mit prijem ze satelitu kodovany (mam RECIVER na nekodovane programy)kdyz mam v tv slot na CIhttp://www.pixhost.org/show/644/1542539_bez-nazvu.jpg |
pazda
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: CI slotAk budeš mať aj kartu prečo vy ti nešlo??? |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: CI slotkartu budu mit nevedel jsem jesli to takto taky jde |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotNie nepújde ti to, CI slot z dekóderom (Cryptoworks) a karta musia byť v SAT receiveri.... Iba ak by tá TV mala aj DVB-S tuner, čo asi nemá. Nepíšeš akú máš TV. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: CI slotmam tutohttp://www.sporilek.cz/televizory/lcd/sharp-lc-37ad5e-bk?utm_source=Heureka.cz&utm_medium=PPC&utm_campaign=LCD+televizor+SHARP+LC-37AD5E-BK |
pazda
![]() |
|
RE: CI slota k cemu to tam teda je? |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotNepújde to, nemá DVB-S tuner. Ten CI slot je určený pre prípadné dekódovanie signálu z DVB-T tuneru. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: CI slotNepůjde.Přesně jak píše Kvinto. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: CI slotdik moc |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotjeste jsem tu mel dotaz ze se mi posledni tyden spatne zobrazuje epg ruzny znaky a velka pismena a ukazuje mi to o hodinu mene do ted to bylo v poho mam sygnal z vysilace usti |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotjestli blbne EPG, může to být výběrem špatné země před laděním DVB-T :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CI slotjenze tam pred ladenim neni zadna moznost vyberu |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotno nevím, zobrazování času o hodinu posunutý sem měl taky, když jsem si hrál v menu sat receiveru a z dlouhé chvíle jsem si zapnul letní čas - takže EPG hlásil kraviny posunutý o hodinu - podívej se v MENU TV, co tam máš v nastavení času a případně letní čas vypni .... :))) |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: CI slotkdyz dam menu nebo analog tak tam je cas normalni dela to jen kdyz to prepnu na dtv |
pazda
![]() |
|
RE: CI slotnejde nejak resetovat ten dvb-t v tv? |
pazda
![]() |
|
![]() |