![]() |
|
Rušení signálu tekoucí vodouMi to zase děla jinak jak pustim satelit tak mi začné tect voda a nejde zastavit |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodoučo máte duchov v dome :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouSrandičky, jako by byl už pátek... :laughing: :laughing:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouTím pádem raději nekoukáš na televizi a máš čas sem spamovat ;)Ale proč ne, když mohou jiní..ale chce to aspoň originalitu. Tohle je moc nápadné. Rv Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodoutyy vole,že vás to baví :zombie:Satmaster-RM
Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC,
Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II
Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300
|
Satmaster
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 571 |
![]() |
|
@emtecha ak nahodou pocujes aj kroky v hlave, tak to ti rozum odchadza.. pokial je ticho tak bud uz odisiel, alebo nemal aky odistLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouUž ho nechte, třeba má na záchodě elmag. kohoutky a místo čidel 12V výstup z stb. To je zralé na patentování.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@emtechMas prehozeny slovosled v nadpisu vlakna. Vypada to ze mas sat s emu a ten ma evidentne zizen, jine vysvetleni neni, ... nebo navstivit Chocholouska :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
emtecha ak sa ti o práci aj sníva , tak máš nárok na nočný príplatok.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouA robí ti to pri studenej alebo teplej vode.To je rozdiel? :laughing: :razz: :8) :))) :) :)) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouTo jedině - plodová voda, jinak :ogre: :))) :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodoutak to pozor pozor za toto chovani muzes byti obdarovan ovocem, delat si srandicky. |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouSmějte se jak chcete, mě se v poslední době nějako zlepšil signál z Amose, ale současně se snížil tlak vody v koupelně. Jinde po baráku tlak jako dříve. Netvrdím, že to spolu souvisí, ale časově to do sebe zapadá. Nepřikládám tomu nějakou důležitost, ale k tomuto tématu to ladí. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE:Rušení signálu tekoucí vodouMně voda neteče a všechny sat na orbitě OK.(už teče)Jinak chlast a mariánka to je radost. Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.
|
zizi
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouZa marjánku a jiná svinstva bys střílel. Chlast jsem měl naposled před Vánocema.V obdobném tématu o něco níže řeší stejné problémy a dostali se k uzemnění v koupelně. Má to údajně spojitost se satelity. Řekněte mě, jak uzemnit trubky z plastu? Jak uzemnit akrylátovou vanu? Proč uzeměním přemosťovat vodoměr, když je mezi plastovými trubkami? Nechám vše jak mám. Nebudu přece dávat železné trubky a vanu, abych mohl udělat uzemnění. To bych si musel fakt něco víc polknout a delší dobu se tak udržovat. A nedivil bych se, kdyby se mě pak ještě ke všemu zhoršil Amos. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczno to musíš uzemniť vodu,nakolko je vodivá. A ak chceš aj návod tak ti to napíšem.Navŕtaš si podlahu a do tej diery si dáš čo sa dáva na uzemnenie bleskozvodu. A keď si napustíš vaňu tak tam ten drôt hodíš. No a pred vypustením ho vybereš. Daj ale pozor , aby si sa nepotkol, To je bezpečnosť pri práci, takže používaj ochrannú prilbu a rukavice vždy pred začatím práce. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Rušení signálu tekoucí vodouja když prdnu tak se mi z ničeho nic přepne kanál,a taky si nestěžuji.. :dead: |
jardos
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
oneeeeeheeeeeeeeeeesky! :laughing: |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
![]() |