Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Da Vinci learning

Takže ako píšu správičky tak od 1.3.2010 na Amose. V pakete už vysielajú v EMU aj programy v "HU" medzinimi aj sport 2. Takže čo tipujete bude skôr:
1-koniec v EMU uvedených programov z tejto družice
2-alebo pokračovanie v EMU aj s programom Da Vinci Learning?
Môj tip a všetci by sme súhlasili iste je "2". ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

da Vinci learning

No super, Amos je mimo mou možnost příjmu, brání mi stromy, takže sbohem......... :( Rv :scared:

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

@libor129

nemáš pilu

miro2
Registrace: 1/2005

RE: Da Vinci learning

miro2 má pravdu, to stojí za to fiknúť stromy dole, najlepšie v noci a ráno nebude toho kto to urobil. :laughing: :laughing: :laughing:
Ináč s tými stromami mi napadá ako dopadol jeden chlapík u nás doma ked mu nahadzovali digi ešte v časoch slávy a nemohli naladiť signál.Montér vraví majiteľovi zavadzia mi konár z orecha,chlapík neváhal pustil konár dole,montér ladí, ladí, nič, preto vraví zavadzia další konár, chlapík neváha a pustí dole další, ked však ani na tretí krát nebol žiadny signál a montér vraví chlapíkovi k.u.r.v.a ten strom je ale sviňa, stále mi bere signál.Chlapík sa n.a.s.r.a.l pustil celý strom dole, montér sa tešil že bude mať konečne signál ale nič.Vtedy ho napadlo že nemá zapojený koaxial v LNB!!! Chlapi pozreli na seba, majiteľ hovorí:"dajme si za jeden, hlavne že to ide ten s.k.u.r.v.e.n.ý strom mi už žena kázala vypíliť už minulý rok".čo poviete, dobrá historka, naozaj sa stala. :laughing: :laughing: :laughing:
P.S:Ja som to nebol. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tami

Tak to je fakt super historka.Znám taky jednoho co si kvůli digi vykácel pomalu celou zahradu.

dm 520m,dm two.....

mrakodrap
Registrace: 7/2007

Miro 2

Pilu mám, ale těch stromů by bylo hafo a nevím že bych to asi před tím tiposem od vedle asi neukecal(že jsem to nebyl já) a kdo ví co by mi provedl(je totiž šílwný průďas)

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra