Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nové programy CSLink...

všiml jsem si častých dotazů zda přibudou nové programy od provozovatele CSLink...

mohu pouze zveřejnit to že budou...ale nemohu kdy a co to bude.
čauky,hezký den

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@cb21

No to jste nám toho moc neřekl. Spíš čtenáře podráždil.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

RE: Nové programy CSLink...

No tak se třeba máme na co těšit :) .

Harnadek
Registrace: 6/2009

podle ankety jsou nejzadanejsi paprika, travel channel a eurosport 2
http://www.cslink.cz/otazky-a-odpovedi/anketa/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

redakce

nemohl jsem nechat čtenáře při tom,že se nic dít nebude

Harnadek: přesně tak....

Vortík: no ono se to ale kupodivu od reality skutečně moc neliší...ještě bych dodal vh1classic

cb21

Nové programy CS LINK

Tak ta Paprika to bude asi nějaká recese..si tam kliká hlasy nějakej šílenej kuchař, Travel Channel to je asi taky nějaký omyl, takž si snad odpovědní lidé od CS Linku konečně všimnou že to chce zařadit ten Eurosport 2BL!!

FI711010
Registrace: 6/2008

FI711010

ted si mě připoměl tu scénku s Felixem H....představte si,že tam bude: E2BL,E2,NatHD,HBOHD,vh1classic,MTVHD,EHD,PaprikaHD....jo?
....no prosim Vás!!!?...no jo,ale já píši...PŘEDSTAVTE SI TO...:-)))))))))))))))))))))) R^

cb21

A já vám zas řeknu že bodou přidány programy ve všech satelitních Cs-Sk platformách tenhle rok. A proč? Protože se přidávájí furt. ;)

Standa2
Registrace: 5/2005

@cb21

Bude to do konca júna a aspoň 2 programy ? :)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Ľudia neblbnite,chýbajú tam dva kanály ktoré výrazne v CS Linku,Skylinku absentujú,teda Animal Planet ESP.2 BL.Uvítal by som v CS Linku ešte VH1,VH1 Classic.Inak nieje problém si kúpiť kartu MTV Unlimited.Mám ju týždeň a super pesničky na VH1 Classic... R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

No chyba tam na vyber TV Deko (moja manzelka by klikala jak diva)

Billysk
Registrace: 4/2006

Nové programy

No hlavně aby to měli kam dát, pokud nebude nova frekvence tak z toho nic nebude. Nebo žeby ta včerejší zkouška na nové grekvenci naznačila kde to bude?

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

libor129

To vieš,že bez nového tranďáku to nepôjde,ale som plný očakávania čo tam dajú.Ak by tam nedali ten Animal a ESP.2 bl tak by som bol VEEEĽMI sklamaný Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

V CS linku nasrali dost lidí s tou regionalizací pro SR a CZ.STV 3 vypnutí chápu po dobu ZOH,ale vypnutí Jojky v CS linku nechápu.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Baron

Tiež som jeden z tých čo ma to naštvalo,lebo to mám na český reg.keďže bývam v ČR.Počul som,že Joj test už po olympiáde nezapnú.Ak o tom niečo vie redakcia paraboly tak by sa mohla vyjadriť.Díky moc.

kostik123

Ta anketa k ničemu není...

v té anketě není napsáno, že se dá hlasovat jen pro jeden program, takže na to uživatel ťukne (na první nich který by chtěl) a další už tam NEDÁ, takže proto možná mají toli, bodů Paprika a travel channel, protože jsou nahoře. Naopak kdo takhle začne "zespoda" dá zase eurosport2.
Asi tak. :-/

šibal
Registrace: 8/2009

otázka na rádio Jerevan:všiml jsem si častých dotazů zda přibudou nové programy od provozovatele CSLink...

odpoveď rádia Jerevan: mohu pouze zveřejnit to že budou...ale nemohu kdy a co to bude.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

no já som dal ESP2 už má 32% jupíí

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

tu papriku jsem tam naklikal ja. ve firefoxu jsem zakazal cookies a klikackou ClickWhen jsem tam prihodil par tisic hlasu. ale ten eurosport delal nekdo jinej. a s tou paprikou mi taky nekdo pomahal

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti

já som to vedel
že vtom budeš mať prsty
dúfam že tá paprika nebude to neni tv do cslinku

🇸🇰

Jupi

Jupi

Plný súhlas.Paprika do CS Linku? ;P To snáď srandujú,ak by tam bola TV Paprika,alebo TV Deko tak to už si asi fakt pomyslím oniečo o našej česko-slovenskej mentalite...

kostik123

No, myslim, ze CSLink prave je nak vysazeny na madarsky odpad, tak ta paprika by tam byla i mozna :)))
Jinak pocitam, ze urcite bude ESP2BL, pote by to chtelo Discovery a Animal. To by bylo supeeeer! :8) R^

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

cb21

tosi robíš prču stou vh1 classic :O
žeby boli oby dva vh1ky :-/

🇸🇰

Jupi

všechny programy co psal kostik 123 tam budou. Určitě do konce června, bohužel nevím kterého roku...

migr
Registrace: 7/2007

nahodou, TV Paprika je super

VU+UNO 4K SE, Samsung QE65Q8F

rajaz
Registrace: 1/2006

ak mam povedat za seba - mam skylink - a chyba mi tam v prvom rade sport2 a vsetky axnka. preto si to ani nepredplacam. myslim ze dokumentov je tam dost a aj filmove programy su na urovni. ak mi niekto bude oponovat, ze sportu je tam dost, tak vidno ze sa nevyzna, pretoze jedna z najpopularnejsich lig primera division je len a len na sport2. fut.fanusikovia vedia o com klepem

dalko
Registrace: 11/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra