![]() |
|
Showbox S 300Mate někdo zkušenosti s multimediálním přístrojem Showbox S 300 Platinum? Kdo je výrobcem?Děkuji za odpověď |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Showbox S 300chod na www.openboxforum.cz mas tam o nom popisane vsetko aj s podporou fw, hdd, .... R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Showbox S 300myslim ze je to Śpanielsky pristroj a ja som s nim velmi spokojny |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Showbox S 300Výrobcom Showboxu sú ... čo majú radi ryžu a majú trošku šikmé oči a nájdeš to tuná: http://www.i-winix.com/ :))) |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Showbox S 300Já myslel že se do dělá dakďe na Slovensku u Košíc , když na Openboxech je napsáno Made for Slovakia :laughing:Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Showbox S 300Ohledně tohoto přístroje bych měl taky jeden dotaz.Nikde jsem to nenašel.Jak se dá "normálně" dostat z nabídky oblíbených pořadů do nabídky všech naskenovaných na družici.Při zmáčknutí tlačítka Ch LIST mě to pokaždé vyhodí pouze oblíbené.Jediná možnost jak se dostat do všech,je zmáčknout SAT LIST,přetočit na jinou družici a už je tam vše.I při vrácení se zpět na jinou družici.Ale toto je trochu zdlouhavé. :fuming: |
deusexx
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
![]() |