![]() |
|
Nejde Z1 Public a rakušáciAhoj všem.Omlouvám se jestli to tu někde už je, ale jsem u matky která tu láteří, že jí nejdou tyhle pgm(viz nadpis).Všechny ostatni pgm jdou, ale u těchhle to píše, že není signál.Před týdnem prý šli.Pohledal bych to tu, ale nemám moc času a za chvilku musím odjíždět.Poradí někdo rychle co by to mohlo být?Díky. |
krucinal
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciKeby si aspoň napísal,kde tá Tvoja matka býva.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciBydlí přece doma, to je jasný, ne??? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciSry,jižní čechy,Suchdol nad Lužnicí. |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciTakže chytá Jauerling K21 a K31 a Kleť K22,K49 a K50.Problém je se spodkem pásma/K21,K22 a K31/. Kdyby nešli Rakušáci, tak se to dá šacovat na prblém s úrovní signálu, ale že nejde Mux3 z Kleti, kterej se obecně šíří do dálky nejlépe ze všech z Kleti. Na jakou anténu to chytáte? Tipoval bych síto. Problémů může být mnoho, vadný předzesilovač, kaput DC adapter, utržený kabel... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušácimá tam směrovou antenu,síto ne.V koaxu je kabel a adapter tu má taky ale svítí zeleně.Ale ostatní pgm. jdou úplně v pohodě.... :zombie: :zombie: :zombie: |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušácinejde to ani na TV s DVB-T a ani na STB.Porad je tam -ne signal. |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciPíšeš, že ti to hrálo uplně normálně, ale jedna směrovka Ti těžko veme Kleť a Jauerling, když jsou oba vysílače vůči Suchdolu každej na druhou stranu.Kdo ví, já mám také v této době potíž s příjmem K33 z Javořice. Třeba más začínají okupovat marťani... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciuž jsem musel odjet,ale je možný že tam má dvě anteny? |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciZkusil bych vyměnit ten napáječ, jestli v něm není vyschnutý kondík a nerozkmitává zesilovač. A od spodku pásma pak začínají vypadávat kanály. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušácino adapter už je letitej,jenže nevím jaký tam je a volat jí aby to zjistila to je teoreticky nemožný :)) :)) páč to nedá. |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciTak jsou jen dvě možnosti, buď je na F-ka a nebo klasika samec a koax se do něj musí připojit. A podle toho co píšeš tak to bude ta druhá varianta. A možná by to chtělo i nějaký silnější třeba 250mA. |
Harry131
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciok,zkusim sehnat a vyzkoušet.je to namontovaný v koaxu přímo v tý zástrčce do ant. vstupu,ale furt je mi divný že ost.programy jdou :O :O |
krucinal
![]() |
|
RE: Nejde Z1 Public a rakušáciNo tak ono to časem když je ten kondík špatný přestane hrát všechno je to tak otázka 14 dní. Jsem to taky řešil, v době kdy DVB-T bylo ještě zkušební a zpočátku to zrušilo celý kanál 25 a po týdnu už nešel ani 46, na obou to hlásilo žádný signál. Vyměň zdroj a mělo by to zase začít hrát. |
Harry131
![]() |
|
![]() |