Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield TF 6000 CR 80-03

Již jsem se na Topfield ptal, mám Homecast 3000 ale FTA, běží dobře, ale chtěl jsem přístroj na kartu.
Electroworld prodává komplet Topfield TF 6000 CR 80-03 s kartou Skylink. Ctěl jsem se zeptat někoho, kdo tento přístroj má, zda s ním má dobre zkušenosti a zda je to rozumná koupě. Děkuji za každou odpověď

navrazde
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield TF 6000 CR 80-03

Jedná se o průměrný přístroj z nejnižší kvalitativní skupiny přijímačů.
Tzv. za málo peněz, málo muziky.
Na nenároční provoz s kartou CSlink resp. Skylink je dostačující.
Jasto bývají problémy s napájecím zdrojem.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE:

napiš mi na mejla něco ti najdem... bryketa(zavináč)gmail.com

Topfiled je docela povedeny ale také kazový časem je hrozně zabržděný, odchází zdroje.

bryketa
Registrace: 11/2009

Jednoduché ovládání, spokojenost,spolupracuje s kartou Skylink, ideální pro ty, kteří nainstalují a dívají se ! V mém případě jeden přepíná bez problémů 4 LNB přepínáním DiseqC a druhý bez problémů točí motorem.

Tondach
Registrace: 3/2004

Nutno říci, že občas ukazuje vložte kartu. Jednu dobu mi to ukazovalo pořád. Dnes už je to v pořádku, samo to odešlo. Jinak jsem spokojený.

ASRady
Registrace: 12/2008

Zopár kusov som nahodil dôchodcom a tí si len pochvalujú, nenáročný strojček, ľudia sa naučia ho veľmi rýchlo ovládať.Ako píše SAX: je to úplne jednoduché a obyčajné ale mňa vo funkčnosti pre určitú skupinu ľudí zatiaľ nesklamal.
Klopem na drevo ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

AZ na problemy se zdrojem docela chodivy, dokud nebyla zkur.. cena na internetu a v akcich, dal jsem misto tech kazovych kondiku nippony a byl klid. Ted na to se.u, za marzi v hodnote stokoruny se takhle drit nemusim a radeji volim neco jineho.

J a
Registrace: 7/2005

@Ja: Poděl se s námi. Jsem "praxí vypracovaný laik" a výměna elektrolytu za 8,- Kč vždy ( dvakrát ) pomohla. Jen netuším, co myslíš těmi "NIPPONY", pokud si pamatuji, byla to kdysi značka fotoaparátů, nebo tak něco !

Tondach
Registrace: 3/2004

Nepleteš si ty foťáky spíš se značkou NICON?

On Air!

Saxon

Sorry

Pochopitelně NIKON.

On Air!

Saxon

Nippon - jedny z nejlepsim kondiku pro spinane zdroje.
Sracky prodavane v GM,GES apod. casto nevydrzi fungovat ani dva roky v beznem antennim adapteru. V GESu sice maji v nabidce i lepsi, ale stabilne Naobjednavku a Neni skladem.
Kondik za 8Kc tam nemusim davat, to vyjde nastejno tam nechat original. Ale o to nejde - jde o 3 kondiky, 30minut prace a to uz se me nevyplati, proste jsou lepsi stroje na trhu, ktere zaruku preziji. Kdyz by MO cena TF6000CR byla nekde na urovni 2290Kc, tak snad, ale pri 1700 a dvoulete zaruce se to nevyplati.

J a

Ovsem i ten Nippon Chemicon dela vicero rad, musi se vybrat ty spravne. Ale i po 3 letech se me nevraci, takze asi OK. Kdyz jsem v TV pouzil pri oprave napr. Jamicony, vracelo se to podstatne drive.

J a

RE:JA

no nákupka je trochu někde jinde ale plně s tebou souhlasím že cena je na netu zkurve.. a nemá smysl se tímto přijímačem zaobírat. Ta doba kdy byl prodej za 2300,- je pryč a bohužel už nepříjde proto přejít na něco co není tak proflagnuté ikdyž i to je v dnešní době dost problém pač se vždy najde blb co jsi na tom nahodí minimum a pak to jde pro všechny do kytek. Ale všem říkám že tento přijímač není tak dobrý jak všichni píšete je mnoho lepších a kvalitnějších než tato pomalá bestie a většinou řadově o 200-400 dražší ale zato mnohem kvalitnější.

bryketa

Jasne, nepisu nakupku, ale nejnizsi enu co jsem nasel na netu. Proste to za tu praci nestoji a kdyz si spocitam, ze to melo mit i CRW a nakonec s tim bylo vic problemu nez s UNI/Conax cteckami, je to na povazenou. Zase kdyz si vezmu, ze mam desitky tech TF6000CR jete z doby, kdy cena nebyla zkur... a tyhle se nevraci, poruchovost byla na urovni jako treba S3000CR, ktery maji servis na p..u, problemy s M/S/D, nefungujici setting editor, prehazovani programu po jednom, napada me jenom jedno - nizka cena, ojebany vnitrek.
Ano, neni to nejhorsi stroj, funguje, da se opravit, zdroj se s..e ve vsem, je jen otazkou kdy. Ale - za tu cenu se nevyplati se s tim vic s..t nez to jen namontovat.
Porad je pravda, ze narozdil o Strongu, Smartu, Opentelu a jinych jeste vetsich dreku alespon funguje. Ale to je tak vse.

J a

Cena je někde na 1800Kč,ale je pravda že ZATÍM se to nekurví.Což se o Mascomech 1100CR říct nedá.Vadná série koncem roku.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

RE:Ja

Počky které SMARTY myslíš? Docela nad něma uvažuji že je začnu dávat .... třeba konvertory od nich sou velmi dobré (to mi nikdo nevymluví) ale s přijímačema nemám zkušenosti.

bryketa

bryketa

Buď rád a obloukem se jim vyhni.

On Air!

Saxon

RE:Saxon

Např? sem si říkal že když se jim daří tak dobré konvertory že by přijímače na tom mohl bejt stejně...

bryketa

Ano, lnb ok, ale na ty přijímače raději zapomeň.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

RE:

kurnik sem si už objednal nějaké testovací kousky :(

bryketa

No co jsem mel v rukach ja, tak to byly sracky z akci. To, ze se to behem prepinani resetuje je zcela normalni. To ze tam odchazi zdroje 3x casteji nez v TF6000 je fakt.
To, ze jakejsi Smart se po zapnuti hlasil jako STRONG6500 je FAKT :(

J a

Na druhou stranu, každej správnej monter by si alespon jednou mel takovouhle sračku vyzkoušet sám, aby tomu uvěřil.
Aby furt nečetl jen od nějakých hejsků, že jsou to krámy apod.

On Air!

Saxon

Jo, to mas pravdu. On neni ani tak problem ty dreky namontovat, po zaruce to navic klidne opravim, ale proc krucinal ti lidi s problemy otravujime a ne toho, od koho to koupili ?
Dnes me na prodejnu jeden manik dotahl celou rozlozenou parabolu s monoblokem, jestli bych mu to nesmontoval. Samozrejme ze to byl Strong. Dal jsem mu vizitku mistniho kovosrotu a naznacil neco o nevhodnosti jeho pocinani.

J a

RE:

:))) :))) :)))

bryketa

Dneska jsem měl taky telefonát od známeho mého dobrého kamaráda. Taky Smart, taky akce, taky lehnul.
Ten člověk je profesionální hasič a těch já si vážim, takže jsem mu nejdřív vynadal a pak mu nabídl Showboxe.

On Air!

Saxon

RE:

já si nemůžu pomoct ale Showbox se mi moc nelíbí...ale taky ho všichni po mě chtějí, hlavně S700 což je teď problém sehnat :(

bryketa
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra