Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

D2MAC

Zdar , podarilo sa mi doma naskenovať Kojál k29 v uspokojivej kvalite. Zrejme so snehom odíde aj signál, lebo je to čistokrvný odraz.Určite Ťa bude zaujímať na akú aparatúru.. :))
Analógový Kojál tu nechodí ani nikdy nechodilll.
P.

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@P 222

Zdar,
jj, ani u mě to v analogu nikdy nešlo, dokonce ani na VKV a teď se tu v digitálu semtam na K29 objeví kostička, někdy i dvě...
No, tak se pochlub, bude to určitě něco extra, když s tím děláš takové drahoty. ;)
Takže buď kus drátu nebo čtyřče třímetrových kanálových Yagin.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

RE: D2MAC

:) :) :)

davidkriz
Registrace: 8/2009

RE: D2MAC

Ako "predavač antén" podla davidakriza tomu zákonite rozumieť nemôžem , takže to sfázovanie dvoch štvoríc 7Y 1,7-0,98 som tentokrát neriešil z impedančných dôvodov.
Malá Colorka ani Yagina nezabrali, zohnal som si teda husté sito podobné chlmeckej TVA , do neho špeciál iba pre mňa k29 T454 z Loštic a výsledok sa dostavil R^ :bigeyes:

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

@P 222

tak sorry, ale běž si nekde koupit antenni techniku a nech si od toho, komu platis, poradit.
neznam tebe a nevim co umis, ale v drtive vetsine pripadu, nejen anten, televizí, ale čehokoli, je ten člověk jen prodavač a nic o tom neví. to je moje zkušenost. a takový prodavač opět v drtivé většině případů poradí polské síto s úžasným zesilovačem.

mám tady nedaleko lokálního prodejce opravdu samotné elektroniky jako takové, ne spotřební, součástek, antén, věcí na bastlení atd. prostě něco jako malý GES nebo GM. dělá to dvacet let, ale antény neinstaluje, jen prodává. byl jsem svědkem toho, jak zákazníkovi který chtěl zesilovač "poradil" doslova "raději si vemte 36dB kdyby byl slabý signál", samozřejmě polský zelený. takže na distribuci a prodej dlouholetý machr, co se i vyzná co jak co umí, ale o praxi toho moc neví a chce především prodat.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra