Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zajímavé ceny karet

http://www.meveric-elektronic.cz/

Hansi1
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zajímavé ceny karet

a nie su to nahodou tie karty od tej neplatitelskej spolocnosti - teda od toho podvodnika co ich nakupil v skylinku a nasledne nezaplatil ??

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Konkretne ktore ceny myslis, lebo ja tam nevidim nic zaujimave

marek66
Registrace: 6/2006

RE:

hmm pěkná reklama :)

bryketa
Registrace: 11/2009

RE: bryketa

Jsi asi trochu mimo.Jsem pokročilý důchodce a nemám vůbec žádný zájem někoho propagovat.Na web jsem narazil náhodou při prohlížení HD příjímačů a ceny karet se mi zdály docela zajímavé. Asi opravdu nemá význam sem něco dávat. Toť vše.

Hansi1
Registrace: 12/2007

ta cena je přijatelna Hansi1 R^

miku
Registrace: 10/2007

Hansi1

dík za informaci.

lada69
Registrace: 1/2008

na trhu je serie karet, které odběratel nezaplatil, dodal je dalším subjektům a ti se jich potřebují zbavit. Takže klasická akce, nabídnem je rychle v akci "důchodců atd", kteří jdou po ceně.Citát:
Dovolujeme si Vás upozornit, že společnost *****, je přes několikeré telefonické i písemné upozornění od listopadu 2009 v prodlení s platbami za odebrané zboží (karty Skylink).
V návaznosti na „Všeobecné obchodní podmínky“ naší společnosti, konkrétně bodů 7. „Výhrada vlastnického práva“, si Vás dále dovolujeme upozornit na fakt, že karty Skylink vztahující se k neuhrazeným fakturám budeme postupně deaktivovat.
Může se tedy stát, že na Vás budou uživatele těchto karet obracet s požadavkem na reklamaci a vrácení zakoupeného zboží a navrácením finančního obnosu, za toto zboží zaplacené.
K tomuto nepopulárnímu kroku přistupujeme velmi neradi. Bohužel jsme všechny ostatní možnosti již vyčerpali.

RAFI007
Registrace: 1/2006

RE:RAFI007

Tak snad ani (nevhodné slovo) to nikomu neprodá. Vždyť je to skoro 6000 karet tomu nevěřím že je skylink blokne. Spíš je to zas jeden kur..č cen a nebo obchodní tah na zákazníka ať koupí levnou kartu a drahej stroj. Se mrkni na aukro tam sou ještě levnější až kolikrát žasnu kde to za tu cenu berou když ještě cosi dají aukru.

bryketa
Registrace: 11/2009

RAFI007

Vzhledem k této informaci (sic ji moc nevěřím) tak s okamžitou platností přestávám prodávat karty Skylink. Při tomto množství karet nikdy nemůžeš vědět, kam se dostanou, ke kterému distributorovi. A taková třeba jen stovka karet by mě mohla sakra zkomplikovat život.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra