![]() |
|
Zajímavé ceny karethttp://www.meveric-elektronic.cz/ |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Zajímavé ceny kareta nie su to nahodou tie karty od tej neplatitelskej spolocnosti - teda od toho podvodnika co ich nakupil v skylinku a nasledne nezaplatil ??Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Zajímavé ceny karetKonkretne ktore ceny myslis, lebo ja tam nevidim nic zaujimave |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE:hmm pěkná reklama :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: bryketaJsi asi trochu mimo.Jsem pokročilý důchodce a nemám vůbec žádný zájem někoho propagovat.Na web jsem narazil náhodou při prohlížení HD příjímačů a ceny karet se mi zdály docela zajímavé. Asi opravdu nemá význam sem něco dávat. Toť vše. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Zajímavé ceny karetta cena je přijatelna Hansi1 R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Hansi1dík za informaci. |
lada69
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Zajímavé ceny karetna trhu je serie karet, které odběratel nezaplatil, dodal je dalším subjektům a ti se jich potřebují zbavit. Takže klasická akce, nabídnem je rychle v akci "důchodců atd", kteří jdou po ceně.Citát:Dovolujeme si Vás upozornit, že společnost *****, je přes několikeré telefonické i písemné upozornění od listopadu 2009 v prodlení s platbami za odebrané zboží (karty Skylink). V návaznosti na „Všeobecné obchodní podmínky“ naší společnosti, konkrétně bodů 7. „Výhrada vlastnického práva“, si Vás dále dovolujeme upozornit na fakt, že karty Skylink vztahující se k neuhrazeným fakturám budeme postupně deaktivovat. Může se tedy stát, že na Vás budou uživatele těchto karet obracet s požadavkem na reklamaci a vrácení zakoupeného zboží a navrácením finančního obnosu, za toto zboží zaplacené. K tomuto nepopulárnímu kroku přistupujeme velmi neradi. Bohužel jsme všechny ostatní možnosti již vyčerpali. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE:RAFI007Tak snad ani (nevhodné slovo) to nikomu neprodá. Vždyť je to skoro 6000 karet tomu nevěřím že je skylink blokne. Spíš je to zas jeden kur..č cen a nebo obchodní tah na zákazníka ať koupí levnou kartu a drahej stroj. Se mrkni na aukro tam sou ještě levnější až kolikrát žasnu kde to za tu cenu berou když ještě cosi dají aukru. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RAFI007Vzhledem k této informaci (sic ji moc nevěřím) tak s okamžitou platností přestávám prodávat karty Skylink. Při tomto množství karet nikdy nemůžeš vědět, kam se dostanou, ke kterému distributorovi. A taková třeba jen stovka karet by mě mohla sakra zkomplikovat život.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |