Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Philips Tv Hdmi Easy link

Ahoj..nemáte někdo zkušenost s tímto systémem?..nedaří se mi rozchodit TV Philips (pfl8404) a easy link s kinem Philips (hts3270) a také s easy link.. Mám pochybnosti zda to mám správně propojené. Mám to takto: Kino s TV přes Hdmi kabel, Ariva 200 s TV přes Hdmi kabel. Koax zvuk. výstup z TV do koax vstup kina. Díky.

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips Tv Hdmi Easy link

A máš tu funkci aktivovanou v menu těch přístrojů?

Martin79
Registrace: 7/2008

Ano mám, v TV i v kině je vše ON.. tak nevím proč jedna a ta samá značka a ten samej systém a nic..

Pájík

http://www.p4c.philips.com/files/h/hts3270_12/hts3270_12_dfu_ces.pdf

strany 22-24

- pajik, postupoval si podla tohto navodu ?

- mas v TV posledny FW ?

- ak si odpovedal na prve 2 otazky ano, tak skus este zrusit koax. medzi TV a DK, pouzi len jeden HDMI kabel, pripadne vytiahni Arivu a skus len TV a DK cez HDMI

sgi320
Registrace: 6/2008

a este sa pozri, ci Tvoj HDMI kabel podporuje HDMI 1.3a alebo vyssie

sgi320
Registrace: 6/2008

No asi bude zakopanej pes v té tv..jak jsem ji přivezl domů tak hraje s origi FW..nemám zatím připojení k internetu..tak jsem jí do sítě prostě nepřipojil.. jestli se to dá natáhnout třeba z flesh?.. kino nenajde ale ani scart z VCR..tak to je divný.. jinak návod jsem četl asi 100x a nastavil přesně jak tam píšou.. zkusím ještě ten kabel teda.. a jěště teda..když nechám jen kino a TV propojené pouze hdmi co zvolit za vstup?... pokud ten koax nezapojím a nezvolím Koax vstup tak mi zvuk z TV přes kino nejde..ale měl by? zkoušel jsem i místo koax normálně cinche ale bylo to stejné jen jsem zvolil místo koax aux..tak nevím..může být ten kabel Hdmi špatný??

Pájík

fw najdeš zde: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL8404H/12&scy=CZ&slg=cs

Z flashky chodí update normálně. Kabel HDMI musí být 1.3 a více.

VU+ Uno 4KSE, Turbo USB tuner DVB-T2, T55(28E,23E,19E,13E,9E,4,8E,1W,5W)

Tabi
Registrace: 10/2006

Ahoj...díky..tak jsem FW aktualizoval a pořád nic...nemá se aktualizovat FW i u toho kina?..zkusím ještě vyměnit také kabel který jsem dnes nestíhl...

Pájík

Tak jsem ještě večer aktualizoval i FW v kině, ale nepomohlo.. dnes zkusím ještě Hdmi kabel.. :-/

Pájík

Volal jsem do podpory Philips a poradili mi také servis mód do TV..jestli to pomůže a také pro jistotu koupit certifikovaný Hdmi kabel..tak pro jistotu koupím nějaký pěkný kabel aby byla jistota že je O.K....jinak pak už nevím co s tím.. :-/

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra