![]() |
|
ITV HD na humaxe hdci 2000Dobry vecer.Kto mi poradi ako,aky a kde mozem zohnat soft do tohto prijimaca,aby som mohol prijimat program itv HD?Dakujem. |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: ITV HD na humaxe hdci 2000Cus,sw. to není ,já tam mám 11.08 a jde to,musíš to zadat správně v settingu. |
lukyy
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: ITV HD na humaxe hdci 2000lukky=) A aby som to zadala spravne v settingu,to mam co spravit? Naozaj neviem,ako to mam spravit.Som v tom naozaj laik a ten program mi chyba.Keby si bol taky dobry a opisal mi to podrobnejsie,tak to by som Ti bola vdacna.Popripade,by si mi poslal linky na stiahnutie,ktore k tomu potrebujem.Ak to nemozes napisat na toto forum,napis mi to prosim Ta na moj email losik@zoznam.sk.Dakujem. |
signora1
![]() |
|
signora ak to stále nejdeozvi sa,niečo k tomu popíšem. |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
signora1Odpověd máš na mailu. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: ITV HD na humaxe hdci 2000lukyy a milord velmi pekne vam dakujem za rady a za ten setting,co ste mi poslali.Dufam,ze si s tym poradim.Uz som aj nasiel na oficialnej stranke humax tu formulu (ver NH1.01) a stiahol som si ju,teraz sa ju pokusim ju cez pc skopirovat do pc a potom nastavit ten settin,co mi radil lukky.Dufam,ze sa mi to podari,ak nie tak sa potom neskor obratim na vas.Este raz vam dakujem. |
signora1
![]() |
|
![]() |