![]() |
|
DM 500sProsím o vysvetlenie, je tam GP 4.0, keď je na digi, alebo na Hot Birde kanál RAI, neviem sa pripojiť cez TC ani cez BP, ale ak dám JSC SPORT+1,2,3, tak sa pripojím s TC aj cez BP sa spojím,čo mám zle pripojené alebo napísane.Ďakujem. |
mibarca
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: DM 500stak kukam ze jelita nechodili len ku mne do predajne, ale vyjorili sa i tu na parabole ..kanarade ty si si aj precital po sebe co si napisal ?? Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: DM 500sTo nemôže mať žiadny vplyv.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: DM 500sto by muselo byť začarované a fest :))) :))) :)))nemôže to mať vplyv kde máš parabolu, alebo na čo pozeráš nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: DM 500sVsak pri narocnom skine aj 800/8000 ma spomalene reflexyna dialkove ovladanie a citit to aj na inych sluzbach, a co sa tyka procesoru a pamate, tak su na tom ovela lepsie ako 500vka. Sietovka zamestnava dostatocne procesor, a ked ten ma este starosti aj s dalsimi sluzbami/procesmi, tak sa neda cudovat, ze nestiha. Povypinat nepouzivane sluzby, pripadne zmenit emu na menej zravy, pouzivat spominane sietove sluzby ftp, telnet pri nebeziacom emu a mozno aj prestahovat sa do ineho fora, nakolko uroven tohto dostatocne ilustruju predchadzajuce odpovede "stabilnych zasluzilych clenov", ktori idu prikladom pre ostatnych. |
kono
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
![]() |