![]() |
|
digi tv zobredigi tv rozposlala obonentom ktory s nimi zrušili zmluvu a neodoslali zariadenie vyzvu na uhradu 120€ z kartu126,14€ a 4,98 administrativny poplatok.Ja som toto zariadenie dostal v Leviciach ale v tomto okrese to uz niet kam vratit,pretože tyto zberatelia mali plne sklady ,nikto to od nich nebral a nezaplatil za to tk zrušili zmluvu s nimi.Ked som telefonoval do Bratislavy dali mi tel.čislo na takeho zberatela,,,,už tri krat,,, naprik tomu ze som im povedal ze to tam neberu a do Nitri a spat mam 120 KM.Viem ze im nejde o tie šroty ale o peniaze,takže radšej pozerajte na pozem.vysielanie ako s nimi robit zmluvu,nezbavite sa ich to je rada.Napište o vašich skusenostiach. |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreA ešte dopišem že to mam pobalene lebo za demontaž pitaju 35,52€.nech ma požiadaju a zdemontujem 20 ks za den banda všivava židacka |
polki
![]() |
|
RE: digi tv zobreje to bezny postup ako digi tv tak upc, zariadenie treba vratit na najblizsie kontaktne miesto, oni si pren nepridu a budu uplatnovat svoje naroky |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: digi tv zobretak si od nich vyžádej adresu kam jim to lze zaslat a pošli jim to poštou. A pokud to takhle nechtějí, tak ať si trhnou nohou, když to není komu předat.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@polkiv Nitre, Mostná 46 maju pobocku, mas to tam 44 km - nevidim problem, zanes im to tam, co ja viem tak tu v okoli BB to vsetci nosia do pobocky a vsetko bez problemov a doplatkov |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
digi tv zobreOno to nieje sranda. Moja mama, na dochodku chcela zrušit digi TV.Tak som v jej mene podal vypoved. Dali mi kontakt na servis kde to mam vratit. Ja ho vsak potrebujem aj demontovat, za co zaplatime. Na 10 pokus mi v servise zdvihli mobil. Slubili, ze prídu,za poplatok 13,3Eur demontuju, ale nič, nedošli. Oznámil som to písomne Digi TV, ty vsak nereaguju. Teraz mozem cakat na podobny list, v ktorom budu ziadat pokutu. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
to mjamriskaParadox je to, ze svoj prijimac som riadne vratil Digi TV urcenemu servisu, napriek tomu mi poslali podobny dopis, v ktorom ma pokutovali za nevratenie zariadenia. Az ked som im poslal scan odovzdavacieho protokolu, prislo pisomne ospravedlnenie a potvrdenie o vrateni zariadenia a nimi zaslanej pokuty ako bezpredmetnej. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
RE:digi tv zobreOmlouvám se že ruším tuto debatu ale mohl by mě někdo vysvětlit co znamená "zobre"? Zemře ? Žebrá ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: digi tv zobremladší ročníky by si měli pořídit slovensko-český slovník R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
digi tv žobremyslím, že správně mělo být žobre - pak ten slovník není třeba |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE:digi tv zobrenejsem mladší ročník a myslím že slovensky rozumím docela dobře RvJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreano je to žobre a žobra spoločnost ktora stratila abonentov a teraz už aj svojich dilerov lebo im neplatila takže takymto sposobom sa zarabaju peniaze . |
polki
![]() |
|
RE: digi tv zobreproč na ně plivete?,na začátku jste o to žebrali,každý myslící tvor si nejprve zjistí co je to za firmu,než s ní podepíše smlouvu,teď brečíte? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreVieš sú v tom (nevhodné slovo) (nevhodné slovo)i.keby neboli robili akciu za 230 SK a pritom párovali prijímače s kartami,ale predávali aj sami karty.ako napr.Skylink,Gital,UPC,mohli mať oveľa viac abonentov.Takto dopadli,ako dopadli a chudáci abonenti (nevhodné slovo) majú problémy teraz a aj predtým. RvDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: digi tv zobrev o l o v é se napálili,to bych pochopil,ale proč teď tady brečí? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: digi tv zobrepierrepetr,ja veľmi s tebou nesúhlasím,čo si napísal,že vo***e se napálili...digi je platforma ako každá iná,len akosi jej marketing je na bode mrazu,kvalita obrazu a technických služieb je tiež veľmi nízka...ale pokiaľ si zaplatíš sumu,čo požadujú,tak bez problémov sleduješ vcelku veľkú ponuku programov a niekomu to na obyčajnom 55cm CRT stačí...kamarát sleduje digi na 82cm LCD :))) a je spokojný,na moju otázku,či tam niečo aj vidí odpovedal,že je to paráda :lookaround:ale to je jedno...jedná sa o to,že sa tu zakladateľ vlákna sťažuje,aké ku**y sú v digi... a teraz nech sa namňa nik nenahnevá,ale napíšem to rovno: už ked digi začínalo,tak vela ludí si to objednalo cez infolinku a čakali ako blázni aj 3-4 mesiace,kym sa im niekto aj ozval-ak sa ozval a popri tom,je VELA obchodov so satelitnou technikou,kam si prišiel a do 1 dňa ti to prišli namontovať...a teraz POLKI plače,že akí sú zlí a chcú mu dať pokutu-preboha,ale ked to mám vrátiť,tak to mám vrátiť a nebudem plakať doma,že mi nedvíhajú telefon!sadnem do auta a radšej pôjdem aj 40km,aby som to odovzdal-tak miniem na benzín možno 10EUR/300CZK,ale mám to z krku a som v klude a nemusím potom riešiť pokutu skoro 300EUR :scared: záleží na povahe človeka a ked je niekto neschopný vrátiť sprostú krabicu,v ktorej je zapichnutá škrabka na okno,tak nech platí vyrábačom Rv |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreS@t@an tu vobec nejde o 10 eur ale o princip pretoze im nejde o tie stare vraky ale o peniaze preto to stazuju.Ka maratovi to poslali ktory to ma vratene a 19€ za nedoplatok a aj to ma vyplatene,ma aj doklad,skušaju pascu na sprostych.Ved odberatelia tych satelitov ktori pracovali pre nich to nemali gde davat a neplatili im za to jednoducho na nich kašlali.Takze ja mam s tym cestovat len kvoli tomu ze digi si neplni povinosti voci svojim dilerom.Ja nie som s tych ktory v tomto štate nastavuju chrbat,,,bite po nom,,,,ved sa treba trošku aj branit voči hajzlom v tomto bespravnom štate.A sem som pisal kvoli tomu aby sa ludia vyjadrili ako s nima drbu.A nakoniec par satelitov som pre nich aj ja namontoval-zadarmo -znamim aby nemuseli čakat pred tromi rokmi,uz vtedi nemali na to ludi.lebo ich nechceli platit.To je pravy obraz firmi digi tv uz od zrodenia.Problemi pri kupe problemi pri zrušeni. |
polki
![]() |
|
RE: digi tv zobrea ešte doplnim mam sony lcd 103 cm nebudem pozerat na tom mazanice od Rumunov ktory nevedia za n4 roky nič vylepšit.Mam dve rarty skylink.Lutujem dalšich ktory sa budu chciet digi zbavit |
polki
![]() |
|
RE: digi tv zobrenevím jak na slovensku , ale já na podzim 2008 zrušil smlouvu a když mě odkazovali na člověka který to sbírá v praze což mám 100 km tak jsem jednoduše odmítl a požadoval někoho kdo si pro to přijede....minulý měsíc se mi ozval technik a přijel a odmontoval.... po roce a 4 měsících od ukončení smluvního vztahu....pozor na to... nevyhazovat!!!! |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: digi tv zobrepolki,ja sa tiež nenechám buzerovať od hocikoho,ale ked chceli prijímač vrátiť,tak si to mal nejak skúsiť-hlavne ked vieš,že je to banda rumunská.to,že dávajú pokuty aj tým,čo to vrátili a majú všetko zaplatené,to je nielen drzosť,ale aj hlavne neschopnosť si dať veci naporiadok-majú tam bordel a ked im niekde pochybí nejaký cash,tak skúšajú vytiahnuť od nevinných ľudí-zato by som im ruky polámal-v tom súhlasím s tebou ja ich nijak neobhajujem-len som napísal v príspevku hore,že sa netreba snimi zbytočne ťahať za prsty,ale vrátiť ten ich bordel a ked robia problémy nadalej,potom už snimi bojovať...a musím vyskúšať CT24 v digi na mojom LCD-že ako to vyzerá,či neoslepnem...zatial som to ani neladil,mam to iba na 3A naladené. |
s@t@n
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreJak tak sleduji se Slováky máme pár společných vlastností...mimo jiné i neustálé remcání. Co jste očekávali za tak směšný měsíční poplatek??? V kabelovce dostanete za tu cenu základ. Pokud jde o nabídku, tak tu mají jednoznačně nejlepší. A obrazová kvalita a zákaznická podpora bohužel odpovídají "výši" vybraných peněz od legálních abonentů. Nepočítám příživníky nabízející komplety na pirátský příjem. Mnozí zákazníci se budou divit, až jim změní kódování. Naučte se počítat a vyjde vám jediné...někde musí šetřit. A pokud se jedná o Skylink, tak jedině programy ČT stojí za to...takové Filmoxy a jiné placené programy se vyrovnají DIGI TV.Mnozí podlehnete letákovým akcím, koupíte si LCD či plazmu obrovských rozměrů a přitom nemáte kvalitní zdroj signálu. Takže mnozí hledejte chybu u sebe. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: digi tv zobrejen malý dodatek k té ceně, já si moc dobře pamatuji jaké ty ceny byly v ČR než přišlo Digi takže zaplať pánbůh za ně....to jaké jsou teď je částečně jejich zásluhou ať se to někomu líbí nebo ne. |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: digi tv zobreTreba sa vybrať do Bratislavi na Ensteinovu 21 A obuchaťten prijmač p.Vatkeriovej o hlavu :ogre: |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
![]() |