![]() |
|
Showbox S300 a Externí HDD SamsungNemáte někdo praktickou zkušenost Showboxu S300 s 2,5" HDD Samsung S2 160 GB? Utáhne napájení přes USB Showboxu (mělo by dávat max. 300 mA)tento disk? Díky za případné reakce. |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD SamsungPokud ten disk má odběr 300mA tak by neměl být problém.Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD SamsungTak nevím kde si vzal hodnotu 300 mA ,ale když se na nho podíváš ještě jednou zjistíš hodnotu 0,85 A :OA když to zkusíš do showboxu tak box jede celej pomalu. Osobně nedoporučuji . Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD Samsung@karlos1: U toho USB na Showboxu je upozornění, že odběrový proud je max. 300 mA. Ten disk právě nemám, tak jsem jeho odběr zkoušel dohledat na netu. Ve specifikacích k tomu HDD je kde co (jak dlouhý je káblík, v jakých to pracuje teplotách, kolik balení je v kartonu), ale kolik si to bere z USB se člověk nedočte ;P Ale ta hodnota 0,85A se mi zdá skoro i reálná. |
krtan
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD SamsungMal som možnosť testovať Showbox S300 s HDD - niekedy bez problému,inokedy ho prijímač nevidel. Vedľa som mal nejaký Optibox PVR Ready a ten bez problému. Keď som HDD dal do boxu s napájaním - bez problému aj na Showboxe,takže predpokladám,že napájanie cez USB u Showboxu je naozaj slabé (tých 300mA je asi realita).GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD SamsungProč se zabýváš takovým šrotem harddiskem, kterej má odběr skoro jeden Amper, když je vyrábí spousta jiných, které se bohatě vejdou do 0,3A?????Takový WD passport je na Showboxu mnokrát odzkoušen. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a Externí HDD SamsungDíky za reakce a Saxonovi za tip. To mi úplně stačí R^ |
krtan
![]() |
|
![]() |