Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Regionalizácia?!

Ja tomu fakt nerozumiem.Na cslink karte nie je príst.ČT 4 v SD kvalite,v HD funguje pre SK region,pre kartu
Skylink zareg. na českého občana je dost.full ponuka,pri karte Skylink-blue,Sk je reg.podľa oznamov,nef.ČT 4,ČT HD.Má niekto na to vysvetlenie?Jeden chaos...

brzda
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Regionalizácia?!

U obou poskytovatelu urcite najdes na jejich webech co s kartou po registraci na danem uzemi prijimas. Jestli prijimas neco navic, tak to neres a jestli Ti naopak neco na co mas narok chybi, tak kontaktuj provozovatele, urcite to daji do poradku.

milanm
Registrace: 3/2006

čt4 na skylink

zdravím Vás,mne pre zmenu vypadla čt4 na skylinku,mala by frčať do 10mesiaca 2010 a nič,poskúšal som dostupné možnosti,ale ani ťuk...výpadok len u mňa?Ostáva len kontaktovať skylink,že? :bomb:

pavol808

čt4 na skylink

ČT 4 je pre slov. občana vypnutá,uvidíme,či len počas trvania olympiády.Ja vlastním modrú kartu na nej nefunguje,STV 3 hej.Na bielej karte fungujú pre ČR prog.bez prerušenia.Všetky.

brzda

sa zbláznili??

Tak ja zaplatím za kartu a oni vypnú jeden športový český kanál??Ja mám bielu sky link,ale nefunguje,no doteraz bez problémov...v tom prípade,nech si s prepáčením ....oči!!!Mám aj motor,takže si môžete skylinkáci...

pavol808

Tak už som v obraze!!!...len si vypínajte!!Čo mohla byť vačšia sledovanosť,oni vypnú kanál...prosím,nech sa páči..

pavol808

Už ma štvú,aj Skylink aj CS link.českú kartu CS link mám v obyvačke a slovenskú Skylink v spálni.Teraz aby človek kvôli ich regionalizácii stále karty prehadzoval :))) Dúfam,že po olympiáde to vrátia ako to bolo predtým. R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

to je vypnute len cez olympiadu kvoli vysielacim pravam
neviem co je na tom nepochopitelne
http://www.skylink.sk/web/structure/26.html

bedo
Registrace: 4/2007

skylink.sk/web/structure/26.html

vieš radně čítat? :lookaround:
** Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky).
ČT4 Sport **
Nova **
Nova Cinema **
Nova HD **
Prima TV **
Prima COOL **
TV Barrandov **

mini
Registrace: 7/2009

bedo,mini

Neviem,ale mohli ste si všimnúť,že som to myslel viacmenej zo srandy,preto aj tí smajlíci.Majter sa.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

v prvom rade nie je dolezite na kohoje zaregistrovana, moze byt aj na mexicana, ale pre ktore uzemie je registrovana - ak bola registrovana pred zavedenim regionov, tak potom ano podla bydliska, ale je to zmone na webe zmenit, a kedze je to asi stara registracia, vacsinou treba nieco doplatit aby to fungovalo normalne - kedze nastali odvtedy zmeny

batman
Registrace: 3/2006

ještě jsem neviděl nikoho, kdo letos dokázal provést přeregistraci regionu z CZ na SK u skylink karty :bigeyes: - přes SMS to nejde a s ústním požadavkem Vás pošle slečna na zák.centru to HELL - co byste asi tak uváděli jako důvod - že jste se přestěhovali do lavy anebo že chcete sledovat STV3 HD a ať Vám to přehodí i když jste čeki :laughing:

Bororo
Registrace: 1/2010

Nic si z toho nedělejte. Já mám několik let kartu CSLINK s regionem pro ČR a taky mi přestalo fungovat ČT 4 Sport. Na infolince mi řekli, že u nich je vše v pořádku a že není důdov proč by mi nemělo ČT 4 jít.

VU+ & OpenATV

asconn
Registrace: 9/2006

Téma: Regionalizácia?!

Jdou v pohodě,přijímám veškeré SK. R^

grower
Registrace: 2/2010

grower

si nemocný či co?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

@ alda

Či co,není su maród.

grower
Registrace: 2/2010

asconn

a ja mám staršiu gital kartu CZ, ešte tarif Základ a ČT4 takisto nejde!

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

asconn

"výkonný ředitel společnosti Media Vision, provozovatel platformy, Daniel Klička.

""Jak jsme zjistili, je potřeba trvat na regionálním rozlišení a během doby, kdy byly dostupné některé slovenské programy v Česku a české na Slovensku, jsme dospěli k závěru, že testovací provoz byl dostatečný a nyní se vracíme k striktnímu dodržování regionů tak, jak to bylo v minulosti nastaveno. Jsme v tuto chvíli jedinou platformou, která toto omezení má. Jde o snahu vyhovět zákonu a požadavkům poskytovatelů a vysílatelů, abychom nepřekračovali hranice republiky,"" konstatoval Daniel Klička s tím, že další stanice mohou následovat."

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

asconn

Inac mal som podobny problem,tiez mi nejaku chvilu nesla CT4 na CSLinku na CR region a naopak sla JOJ a STV3..ale po kratkom case sa to napravilo...napisal si im cislo karty,aby ti refrewshovali zapisy??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

digitals

Jojo, taky mám starší Gital kartu. Ale jdou mi veškeré SK programy, které by jít neměly.

VU+ & OpenATV

asconn

Blooddog

Číslo karty jsem jim psal, dokonce jsem tam i volal. Měli mi poslat reaktivační zápis a stále nic. V čase konání ZOH nejde sportovní kanál, prostě mazec. Asi je mi souzeno čekat na další olympiádu :crying: .

VU+ & OpenATV

asconn

asconn

aha, no mne nejdu slovenské, mám základ české+nova+cinema
ale to ČT4 mi nechýba...

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra