![]() |
|
ZOH - severská kombinacePorovnejte si Eurosport HD ze Skylinku a ZDF HD.Dle mého je v současné době lepší obraz na ZDF. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ZOH - severská kombinacetaky bych řekl že ZDF je lepší,ale ani slováci nejsou zlí jen ten zvuk...T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: ZOH - severská kombinacezlatá : ZDF HDstříbro : Eurs HD bronz: SVT3 HD 4 míst: CT HD diskvalifikace neustále výpadky ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
patněkdo by řekl že 4.místo není zlé ,ale v tomhle případě opak pravdou :)))T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: ZOH - severská kombinaceMám 107 full, stv3 nemám(i když bych klidně mohl aktivovat novou kartu), ale taky se mi zdá, že zdf je teď lepší než Čti eurosport. Je to ale spíše jen pocit.Koukám teď na zprávy, přepnul jsem jen ze zvědavosti, nějak mě ta severská kombinace moc nebere. Jinak porovnávat obraz na třech až pěti HD kanálech olympiády mi připadá už trochu morbidní :-/ Ještě na tu minulou olympiádu jsem koukal na crt.. Já jsem spokojen, nechci se dál rouhat.. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: ZOH - severská kombinaceOno ZDF HD točí-jede skoro o 2.000 MBit/s víc, než ČT HD. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |