![]() |
|
Tip na anténuDobrý den,můžete mi prosím dát někdo tip na všesměrovou anténu na příjem dvb-t z různých směrů.Jestli něco takového existuje?Mám nmožnost přijímat Bukovou horu,Ještěd a německé muxy,každé bohužel z jiné strany.Předem děkuji |
klocpi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Tip na anténuTudy cesta nevede. Když chceš přijímat spolehlivě UHF signál z více směrů, tak potřebuješ X směrových antén, které se slučují v selektivních slučovačích.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Tip na anténumusí se to zkusit, používám Matel an-19u-log. Na tu v Ostravě chytám 4 Muxy a navíc Mux Pl Skrzyczne. Nejsilnější 100kW Mux1 chytám z vysilače Hošťálkovice přesně "bokem" jelikož Poláky mám o 90° na východ. Košer to ale určo není, jelikož mezi kanály mám poměrně velké rozdíly (i 20 dBuV) tuner to však přelouská ještě docela slušně.V mé lokalitě ale bohužel nejsou vysilací frekvence definitivní, proto to řeším takto. Pokud ale ve Tvé lokalitě jsou již vys. kanály definitivní, kup 1ks nějaké širokopásmové antény Alcad, Schwaiger, Matel, ATX a zkus co to udělá. Jestli se Ti to nepovede musíš postupovat jak napsal Saxon. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Tip na anténuDíky za odpovědě,zas jsem o trošku moudřejší :) |
klocpi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Tip na anténudej si rotator a máš vše dosažitelné |
pierrepetr