Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

platba skylink

Ako dlho trva v skutocnosti po zaplateni(prevodom z uctu) aktivovanie baliku HD PLUS ? Na stranke skylinku pisu, ze az 5 dni. To sa mi zda velmi dlho, u platby kartou je sice aktivacia okamzita, lenze mojou kartou sa platit neda.
To mam cakat 5 dni ? Nech sa daju vypchat...

full
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

full

Aktivuju to hned po pripisani ciastky na ich bankovy ucet

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE: platba skylink

5dní je cez prevod
kartou ihned R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

a ako je to s platbou u predajcu ? Plati sa u neho v hotovosti a aktivacia je okamzita ?

full

vyber si platbu cez SIPO a máš to aktivované hned a k tomu 1 mesiac zadara, R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

full

tak ako pises

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

re:

U partnerů je to okamžitě,proto jsem se jím také stal,nejdéle do jedné minuty.Když to lidem aktivuji,tak je to stejně rychlé jako u kuponů CS Linku.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

a co treba na platbu u predajcu ? Staci nadiktovat iba cislo karty ?

full

To mas co za kartu ked s nou nemozes platit.Na stranke skylinku to mas idiotensicher popisane,mrkni tam nez sa tu pytat na to iste dokola.U predajcu hned treba cislo karty.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

re:

Stačí číslo karty a patřičný finanční obnos.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

pretoze nemam embosovanu kartu. To chcu ako ziskavat zakaznikov, ked nie su schopny spravit zmluvu ani s jednou bankou na Slovensku ? Kartou sa da platit iba cez nejaku pochybnu spolocnost, kde po kliknuti na jej odkaz mi zobrazilo "The page cannot be found". To v skylinku nepoznaju platbu napr. cez PaySafe, ktora ma stranku lokalizovanu v slovencine a aspon viem co su zac ? Oni nepoznaju ani online platby cez slovenske banky, kde po zadani sumy by mali peniaze par minut na ucte.
Som sklamany s urovnou skylinku, hocijaky mensi eshop ma vyriesene platby cez net lepsie ako tito motaci.

full

Pozri maju tam viac moznosti,ak ti ziadna nevyhovuje kto zato moze.Napis im staznost,dostanes adekvatnu odpoved.Tu to nevyriesis.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Platba kartou - aktivace do jedné minuty! R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

@full

embosovanou kartu vůbec nepotřebuješ,stačí si aktivovat internetbanking ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Aktivace

Platil jsem mnoha známým normálním převodem. V internetbankingu jsem prováděl platbu vždy v neděli večer a ve středu dopoledne byla aktivace hotová - nestalo se mi, že by to někdy trvalo déle.

PeVy
Registrace: 2/2006

martin5

IB mam a platba mi nepresla. Na platbu kartou potrebujes embosovanu kartu, pretoze PIN nezadavas, iba cislo karty.
Mne islo o online platbu, ze zaplatis a za par minut pozeras. Mne konci zajtra platnost baliku a pri zaplateni cez IB nemozem pozerat hned, ale az za 5 dni - lebo skylink NEPOZNA online platby. Mozem sa s prepacenim V.Y.S.R.A.T na taketo sluzby.

full

@full

Embosovanou kartu nemám a aktivacece prochází ihned!!!
Píšu zde vždy odzkoušené poznatky.Možná máte u vás v SR jiná pravidla :(

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

full

vyzera to, ze si tvrdohlavy, ale aj tak ti poradim. na ich stranke si pozri predajcov v tvojom okoli, najdi toho najblizsieho, dohodni sa s nim, zober peniaze a cislo ,,skylinkovej,, karty a mas to hned! ak si blizko aj ja ti pomozem.

satan
Registrace: 1/2006

No ja mám kartu Maestro od České Spořitelny a taky nemůžu platit přes net. Chybí mi na ní vzadu nějáké číslo. Takže platím inkasem :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

Tak to zaplati u predajcu kartou a je to hned.Aspon si bude pamatat co ma dokedy zaplatene.Hlavne ked sa to da kontrolovat aj cez net.

liquere

satan

nie, nie som tvrdohlavy. Iba som poukazal na "komfortne" sluzby skylinku, kvoli ktorym nemozem zaplatit pohodlne z domu, ale musim navstivit predajcu. V tomto pocasi to zakaznik oceni skripajucimi zubami.
Hociaky maly prevadzkovatel eshopu vie zabezpecit lepsi komfort pre zakaznika ako "lider na trhu" skylink.
Je to tak tazke pochopit ?

full

ja som platil cez internet banking a ihned som poslal vypis o pladbe a aktivacia do druheho dna

Duzu
Registrace: 7/2005

full

tvrdohlavy urcite si, melies stale to svoje, kartou by si platil asi aj za noviny. na pocasie sa nevyhovaraj, nieje take zle.

satan
Registrace: 1/2006

Hlavně potřebuješ mít platbu on-line povolenou u banky (samotná embasovaná karta ještě neznamená výhru). U internetbankingu se platba posílá (pokud se nepletu) jako klasický převod, tzn. v ČR během jednoho dne - jak je to u vás, na Slovensku, ti neřeknu. Každopádně když ti nejde ani IB, tak bude chyba u tebe - tam jen vyplňuješ č.účtu, variabilní symbol a částku, tam není co řešit. Platba on-line tě nemusela pustit dál ikdyž třeba používáš nekopantibilní web-browser.. Takže přestaň nadávat, a zajdi na tu prodejnu - když to tady funguje všem ostatním, tak asi nebude chyba jen u Skylinku, ne??

MadPepe
Registrace: 7/2009

čakáš do konca platnosti a potom sa rozčuluješ,mal si sa prvej zobudiť,toto mám rád takýchto mudrlantov všade hladajú chybu len nie u seba,tebe sa nechce pohnúť s kresla,ale ostatní majú skákať na tvoje písknutie

Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T

ddd
Registrace: 9/2006

Embosovaná karta

platba kartou - Masterkard, Visa, nelze platit kartou Maestro,karta nemusí být embosovaná

zlatica
Registrace: 6/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra