Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

5 TV a 4 paraboly

v lete sa budeme stahovat poradte ako by ste poriešili príjem so 4 družíc 9,13,19,2 a 23,5 na 5 prijimačov..zatial mám len 4 a uvažujem nad kupou plazmy s S/S2, smart WI poznam,základne znalosti mám ale nič extra,mna by možno zaujimalo zdielanie..jeden server ale v tomto som uplne mimo...dakujem za každu radu

novica
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 5 TV a 4 paraboly

musiš to robit linuxami a okto konvertormi
napr inetbox /dobrý pomer kvality k cene/ ak chceš medzi nimi HD primač tak inet ako server a ostatne inety a napr.opensathd ako klienti.

fox
Registrace: 4/2006

ty okto budou asi moznost. nebo multiswitch
na multibeamu , pro moznost rozsireni
ale tvrdit ze linuxama hmmm... staci jeden jako server, ale lepsi je udelat server z routeru a ne z prijimace. pak muze byt klientem cokoli co umi klientit proti newcs.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

pre upresnenie uvadzam že sa jedná o 5x HD...zatial mám GI 980 2x,OPTICUM 9600,STrong 7335...ani jeden nie je linux ale to aj vylučujem..nie som až tak zdatný v počitačoch..doteraz používam SmartWi...a podla všetkeho asi bude najlepším riešením ešte dokupit Tv so s S/S2 a ešte dve karty Smart wi.

novica
Registrace: 12/2009

pekne si odpovedal, snad iba to, že namiesto 4 parabol by stačila jedna

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra