![]() |
|
tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuvčera a v noci jsem koukal na krasobruslení a porovnával obraz ČT HD s Němcema. Musím uznat, že obojí byl zážitek, ale našich 1080i bylo skutečně znatelně lepší. Když dali závěr do diváků, úplně se mi tajil dech. Jedné divačce se nechaly při záběru počítat plomby R^ R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Nervoša kolko ich mala?tých plomb :) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuJak se dává závěr do diváků?:-D Tebe baví krasobruslení? |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuJo, je to slušný, ale zpětně jsem koukal na archivní záznamy z loňského Roland Garros a Tour de France a to je obrázek ještě o třídu lepší než z Vancoveru.Přeci jen to nebylo za vodou... ;) Němci maji celkově lépe znějí sound. Speakeři maji průzračnější barvu hlasu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuco je český, to je hezký :) |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuMartine, myslel jsem rychlobruslení .... ale mne sport moc nebere, jen technicky jsem se kochal. |
Nervoš
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuObraz je to pěkný, ale zkoumat kdy a kde byla lepší kvalita obrazu opravdu nemá cenu. Vždyť i SD obraz se někdy kvalitou značně liší. A v americe se používá stejné rozlišení, akorát 60Hz zůstalo jako anachronismus z NTSC. |
Martin79
![]() |
|
NervošJo aha :-), tak to jo. Já se asi taky budu koukat pořádně jen na hokej. |
Martin79
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuJá jsem spokojenný. Viděl jsem sice už lepší obraz, ale tohle je dobrý. CT HD je kvalitou obrazu i zvuku daleko lepší jak Eurosport HD. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazutak ja nevim jak vy, ale ja jsem vcera vecer take porovnaval kvalitu obrazu Das Erste HD, CT HD a Eurosport HD.A nevim zda v tu chvili vysilali na CT zrovna HD, bo obraz byl hrozny a s HD to nemelo nic spolecneho.Eurosport ma zase spozdeny obraz, vzdy byl asi o 2-3 vteriny pomalejsi nez na nemcich ci CT.Takze me celke zarazi, jak tady vychvalujete CT HD, ale jak rikam, treba jsem zrovna chytil smycku zaznamu, ktera nebyla v HD.Dneska se zamerim na CT a pak si udelam obrazek. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuMam dojem,že na čt HD ještě nic v nativnim formatu nebylo.Nebo asi blbě vidim.Taky mi to ani nesignalizuje sat.přijimač :-/ |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
@ tazia nemáš CRT televizor : :O |
Nervoš
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuMam full HD lcd a tvuj nick asi hovoři za vše.Jinak jde o nativni hd,ne o upscaling :))) |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuObraz na ČT HD pěkný, ale co mi vadí, je to neustálé sekání obrazu :(Je zajímavé, že u zahájení v přímém přenosu to nedělalo.Mám F.8900. Co u Vás ostatních? |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: tak jak si vychutnáváte kvalitu obrazuSouhlasím,ČT HD lepší,co do kvality,jak EUROSPORT HD,ale na ARD HD a ZDF HD ještě nemají.To je pouze bráno z mého pohledu/oči zatím dobré/. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |