Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jde vám Doku CS

Před několika dny mi přestal jít Doku CS 12109/H/27500/9/10 ve skylinku, všechny ostatní programy normálně šlapou ale Doku CS nejde, signál je vpořádku

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jde vám Doku CS

funguje v pohodě

rojroj
Registrace: 10/2009

no taky mě nejde. Jestli to nepřehodili jako bonus k Multibalíčku.

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

DokuCS (bonus k MULTI HD)*

Tento program mohou přijímat jako bonus všichni uživatelé cenově zvýhodněného balíčku MULTI HD (viz ceník).

toto je uvedeno na stránkách skylinku,já mám multi HD a Doku CS funguje bez problému

http://www.skylink.cz/web/structure/26.html?itemKey=cz_132

rojroj

rojroj: Aha, mě to prvně šlo jen k HD balíčku a najednou to přestalo jít. Multi nemám no, na co. ;P

Jurin

souhlas,až mi skončí předplacené období na multi HD,vezmu jen HD balík,kdo jednou ochutná HD,na mazanice v sd se už koukat nechce

rojroj

Mě to za 1 měsíc vyběhne a pak se už asi na to vyprdnu, za ty prachy (3.850,- Kč) dostaneš 6 programů, z toho Discovery HD je bez češtiny a History HD částečně bez češtiny. Brava HDTV se nedá dívat každý den, páč se to omrzí, Zbývá Filmbox HD s americkými filmy pořád dokola a dva sportovní kanály, který taky bezpodmínečně nepotřebuji. ČT HD a NOVA HD mě stačí zadara. Takže sečteno podtrženo - je to drahý. :bomb:

Jurin

jo je to drahé,doufám že skylink něco slušného do HD balíku v brzké době přidá,jinak budu za necelého půl roku na vážkách jestli předplatit nebo ne

rojroj

možná by bodla ŽIVA HD, ať na tu křížovku pořádně vidím :bomb:

Bororo
Registrace: 1/2010

rojroja

a jaká je mazanice mezi SD čt 1 a čt1 HD,nebo STV3 a NOVA HD SPORT,tos ještě asi neviděl HD při symbol.rychlosti 30000,
jako mají třeba švédi,norové, bulhaři atd.že????? To je HD!!!,
to u nás je jenom replika a ještě buďme za ní rádi.Tak si ji vychutnej!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

to hery

Zdar,
posílám Ti flašku slivovice, Klokan říkal, že už nemáš co pít, v úterý očekávej, že půjdeš na poštu, jo a je to z rynglí,
měj se Babui

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

hery

napiš to do České televize , tady je to jen házení hrachu na stěnu R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Babui

Nic neposílej,klokan kecá,je toho zde dost,nech to až přijedu okoštujem/MORAVÁKU/ jinak čau.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Od pátku 12.2.odpoledne mi naběhl předplacený balíček MULTI HD i s DokuCS,ale od večerních hodin již nešel a nejde do teď - ostatní programy fachčí.

ostplus
Registrace: 6/2008

to hery

už se stalo, protože bych se tě nedočkal :)))

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

hery

symbol.rychlost má s kvalitou HD velké kulové,když už tak záleží na video bitrate,bohužel v češtině lepší HD na satelitu není,neboj viděl jsem kvalitu HD na mém blu-ray přehrávači,satelit se nemůže kvalitou rovnat.

rojroj

No ono vsechny modulacni parametry spolu souvisi.Bohuzel,na HD severskych soudruhu nemame prachy.Z doby diabla oukejicka mam paru nahravek od tech severskych soudruhu,pokusne jsem si z toho zkousel delat BD (napr.BBC HD,EUROSPORT HD,VOOM,NGC) a bitrate tam lita v narocnych scenach az k 20 MBps.Kvalita byla se standardnim BD srovnatelna (Medvedi,Kozoroh 1).

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra