![]() |
|
Jde vám Doku CSPřed několika dny mi přestal jít Doku CS 12109/H/27500/9/10 ve skylinku, všechny ostatní programy normálně šlapou ale Doku CS nejde, signál je vpořádkuDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSfunguje v pohodě |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSno taky mě nejde. Jestli to nepřehodili jako bonus k Multibalíčku.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSDokuCS (bonus k MULTI HD)*Tento program mohou přijímat jako bonus všichni uživatelé cenově zvýhodněného balíčku MULTI HD (viz ceník). toto je uvedeno na stránkách skylinku,já mám multi HD a Doku CS funguje bez problému http://www.skylink.cz/web/structure/26.html?itemKey=cz_132 |
rojroj
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSrojroj: Aha, mě to prvně šlo jen k HD balíčku a najednou to přestalo jít. Multi nemám no, na co. ;PSKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSsouhlas,až mi skončí předplacené období na multi HD,vezmu jen HD balík,kdo jednou ochutná HD,na mazanice v sd se už koukat nechce |
rojroj
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSMě to za 1 měsíc vyběhne a pak se už asi na to vyprdnu, za ty prachy (3.850,- Kč) dostaneš 6 programů, z toho Discovery HD je bez češtiny a History HD částečně bez češtiny. Brava HDTV se nedá dívat každý den, páč se to omrzí, Zbývá Filmbox HD s americkými filmy pořád dokola a dva sportovní kanály, který taky bezpodmínečně nepotřebuji. ČT HD a NOVA HD mě stačí zadara. Takže sečteno podtrženo - je to drahý. :bomb:SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSjo je to drahé,doufám že skylink něco slušného do HD balíku v brzké době přidá,jinak budu za necelého půl roku na vážkách jestli předplatit nebo ne |
rojroj
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSmožná by bodla ŽIVA HD, ať na tu křížovku pořádně vidím :bomb: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
rojrojaa jaká je mazanice mezi SD čt 1 a čt1 HD,nebo STV3 a NOVA HD SPORT,tos ještě asi neviděl HD při symbol.rychlosti 30000,jako mají třeba švédi,norové, bulhaři atd.že????? To je HD!!!, to u nás je jenom replika a ještě buďme za ní rádi.Tak si ji vychutnej!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
to heryZdar,posílám Ti flašku slivovice, Klokan říkal, že už nemáš co pít, v úterý očekávej, že půjdeš na poštu, jo a je to z rynglí, měj se Babui Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
herynapiš to do České televize , tady je to jen házení hrachu na stěnu R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
BabuiNic neposílej,klokan kecá,je toho zde dost,nech to až přijedu okoštujem/MORAVÁKU/ jinak čau.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSOd pátku 12.2.odpoledne mi naběhl předplacený balíček MULTI HD i s DokuCS,ale od večerních hodin již nešel a nejde do teď - ostatní programy fachčí. |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
to heryuž se stalo, protože bych se tě nedočkal :)))Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
herysymbol.rychlost má s kvalitou HD velké kulové,když už tak záleží na video bitrate,bohužel v češtině lepší HD na satelitu není,neboj viděl jsem kvalitu HD na mém blu-ray přehrávači,satelit se nemůže kvalitou rovnat. |
rojroj
![]() |
|
RE: Jde vám Doku CSNo ono vsechny modulacni parametry spolu souvisi.Bohuzel,na HD severskych soudruhu nemame prachy.Z doby diabla oukejicka mam paru nahravek od tech severskych soudruhu,pokusne jsem si z toho zkousel delat BD (napr.BBC HD,EUROSPORT HD,VOOM,NGC) a bitrate tam lita v narocnych scenach az k 20 MBps.Kvalita byla se standardnim BD srovnatelna (Medvedi,Kozoroh 1). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |