![]() |
|
CT HD - jede smejdarna misto olympiadyJaktoze ted na CT HD jede misto skoku jakasi upscalovana smejdarna ? |
jura555
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyZas jeden co se tprve probudil... :laughing: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyProsim o osvetleni? CT ma HD signal z olympiady a pousti na svem HD kanale upscalovanou (nevhodné slovo)inu. Neco asi nechapu |
jura555
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadytake nechapu co se deje:...Olympijský televizní kanál ČT HD bude vysílat během ZOH non-stop 24 hodin denně - od 17 do 8 hodin zde bude stejný obsah jako na ČT2, po zbytek dne stejný obsah jako na ČT4.... http://zoh.ct24.cz/article.asp?id=77 asi mi neco uniklo.. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
Program CT HDJe někde dostupnej program tohoto programu cěkal jsem natěšenej že budu koukat na skoky a kde nic tu nic.Tak by se mi program CT HD docela hodil všechno pěkně a přehledně na jednom mistě. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
CT HD - ČT 2 zmatky nad zmatkykoukám na to jako "tele na nový vrata".Zjevně je někde chyba.Budto se zbláznil pan Vyleťal ve svém dnešním příspěvku,nebo přeskočilo lidem na Sky1linku.Prostě olympiádu tam nevidím,kdybych se pos****.Může mi někdo poradit,kde uvidím cokoli z olympiády?Ani na jednom programu ze skylnku není ani měkké fň. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyno myslim ze prepinani programu CT2 na CT4 behem dne jim zatrhla ta slavna rada a toto je z doby kdy si CT myslelo ze to pude prepni na Eurosport HD tam to de(slo) v HD... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
CT HDNo nevim včera tam jela CT 1HD a dnes tam jede CT 2HD takže to přepinaji nebo to je něco jineho. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadySTV3 nebo Eurosport. ČT to prostě nezvládá :-)) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyZatím je obsah CT HD jedna velká tragedie. Teď od 15 hod záznam zahájení ZOH, kvalita obrazu i zvuku dost dobrá - obraz přes 10 MBit/s, zvuk 448 kBit/s |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
přepínat mohou, aleOni mohou přepínat z programu na program dle libosti, ale oni původně chtěli vyrábět speciálně pro ČT HD i nějaké self-promo, což by ale bylo klasifikováno jako další (pátý) program, který by ovšem museli šířit ze zákona ve veřejnoprávním multiplexu DVB-T.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyNo mají to nějaké domotané. Tady http://zoh.ct24.cz/program_vysilani.asp píšou o ČT HD:od 17 do 8 hodin zde bude stejný obsah jako na ČT2 od 8 do 17 hodin zde bude stejný obsah jako na ČT4 Takže by tam teď teoreticky mělo být: ČT4 13:30-14:35 Skoky na lyžích muži střední můstek (Z) kvalifikace A zatím tam je záznam zahájení. Tak teda nevím co platí. |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiady...není sníh, neskáče se.S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: CT HD - jede smejdarna misto olympiadyCT HD se zmenila ted na parodii na kanál :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
![]() |