Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

uni čtečka conax

Ahoj.Chci se zeptat jak to bude s přijímačema typu optibox cx pvr a dalších s uni čtečkou conax po spuštení irdeta v létě 2010. Vydrží alespon do konce roku 2012 kdy zřejmě odpojí cryptoworks? Již začátkem roku po spuštění testů s tím byl trochu problém a musel se měnit sw.Jinak mám na mysli samozřejmě platformy skylink,cskink.Dík za každou odpověd

petrx
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: uni čtečka conax

Copak sis nepořídil příjmač se šachtou pro libovolný mudul :)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

To ti nikdo neřekne,jak to bude s CX čtečkama. Dobré při výběru satelitního příjmače zvolit ten, který má kromě čtečky i CI slot, tak jak napsal Martin. Jinak si ale myslím, že když je možné emulovat čtečky CX na systémy CW,IRD apod., tak snad někdo napíše soft i na IRDPLS.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

Tvůj přijimač nedekoduje v Irdetu?? Muj jo.A v čem je vlastně problém.Jedna pani povídala??? :laughing:

koax
Registrace: 2/2008

wolf

Co to je IRDPLS?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Pokud bude podpora, pojede IRD, pokud podporu nekdo zaplati, podpora bude. Pokud budou ceny z.k.u.r.... tak jak jsou, nemuzes ocekavat podporu na dobu vetsi nez par mesicu, protoze to proste nikdo nezaplati.
Na druhe strane - pro dnesnich cenach a technicke zivostnosti neni snad co resit.

J a
Registrace: 7/2005

uni čtečka conax

Plácáte blbosti,kluci vždy je dobré mít přijímač,který má takovou podporu,že v uni čtečce otevře všechny dostupné kodovací systémy a pak není problém,když používáte katry né jen Skylink,ale irdeto,videoguard,conax,n3,atd.
takový přístroj je VANTAGE 1100 HD,7100HD a 8000HD,pokud je tam SW co toto podporuje,ta mrcha otevře všechno,snad i mrtvému oči,a není problém,nemusí sem nic nikdo psát atd.
Navíc ve slotech s diablem otevřete rovněž vše.jiné přístroje z důvodu využítí karet kromě FERGUSONA,což jde taky přizpůsobit vyhazuji v programu karet jsou k ničemu,ale mají jiné přednosti,třeba sharing,nebo pěkně svítí. :laughing: ,ale já radší co něco dovedou,jen né technisat HD :laughing: :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra