![]() |
|
problem skystar 2 usbZdravim panove,mam ttakovy mensi problem s kartou skystar 2 usb, jkiz se mi podarilo naladit programy a frekvence ukazuje mi to i silu signalu ale obraz je tma u vsech fta ani radiove kanaly nejdou,nevite kde muze byt ta zahada,kodeky bych mel mit nainstalovane.diky za reakce dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbA máš naladěn dobrý satelit? (nenapsal jsi který si ladil) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbintelsat satelit je ok stanice mi naladilydvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbje to v programu progdvb a nainstalovane bda ovladacedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbhmm tak to bych viděl na špatné ovladače nebo kodeky, spíše kodeky. (Sou příloženy na CD) |
bryketa
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbjo ještě doufám že u toho nemáš dlouhý USB kabel (5m a více, na některých to jde na některých ne, aspoň takhle se mi to jednou stalo u zákazníka) |
bryketa
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbje to instalovane nove,ovladace z technisat cd,mozna mi hapruji ty kodeky ,mam totis jeste dvb-t tuner s nejaky kodeky a ruzne prehravacedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbv properties vidim vse bitrate adudia i videa a filters ffdshowmpeg4 video decodervideo renderer default directsoubd device elecard audio decoder demultiplexor dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbTo budou určitě kodeky. |
bryketa
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbjakou verzi progdvb by jsi mi doporucil zatim jsem dal tu nejnovejsi trial ale pred tim tam byla jedna starsi standart jestli to taky nedela bordel ale je to odinstalovane,ted jsem odinstaloval i megacodecpackdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
![]() |
|
RE: problem skystar 2 usbpošli mi ICQ nebo msn na mejl : bryketa(zavináč)gmail.com |
bryketa
![]() |
|
![]() |