![]() |
|
Parabola + LNBAhoj,můžete poradit jaký průměr paraboly a nějaký vhodný LNB na příjem Digi Tv. Zlepší se kvalita? Díky za info. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Parabola + LNBco kdyby jsi napsal co máš teď? jinak parabola 85cm a lnb Inverto Black Ultra |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Parabola + LNBTakovou parabolu ještě nevymysleli aby se zlepšila kvalita digi tv.Do toho nechoď za chvílu bude tma ať pak nemáš problém. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Parabola + LNBno pokud máš 60cm tak dej aspoň 80cm a Smart konvertor...ale digi je na tom ze signálem dost bídně ale určitě aspoň tu 80ku třeba Telesystem. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
parabola pro digiTVahoj,mám digiTV necelý rok komplet jsem dostal s posledním modelem paraboly bez čekání jelikož kolega z práce jim jako bočák dělá servisáka, tato parabola již nemá logo DigiTV a je podstatně kvalitnější jak ty první modely. Tuším, že je to 85tka. Jelikož mám ještě jeden komplet na Astru (Emme Esse 85 a inverto LNB), který jsem montoval později, byl jsem "přinucen" okolnostmi k tomu si na střeše udělat pořádek (montotáž stožáru) a digiTV parabola musela dolů. Při té příležitosti jsme zkusili komponenty prohodit, ale zklamu Tě skoro žádná změna... Ale třeba Tě potěším, že Sport1 a mazanice AC MIlan-Udinese je stejná na Digi i Skylinku zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Parabola + LNBAhoj,když dám parabolu 100cm a nějaký kvalitní LNB tak se musí příjem zlepšit. |
grower
![]() |
|
Parabola + LNBTo máš teoreicky pravdu, ale podívej se třeba na volné kanály na Thoru nebo Intelsatu (Heros,BGTV,NIT,VH1,NorkouTV), ty jedou úplně špičkově, prakticky by nebylo třeba nic zlepšovat...ale bohužel jsou jaksi navíc, tím chci říci, že to je hlavně na providerovi...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Parabola + LNBpříjem družice ano, ale ne programů tak jak ty myslíš. |
netace
![]() |
|
RE: Parabola + LNBpříjem družice ano, ale ne programů tak jak ty myslíš.přesně tak, marná práce... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
Parabola + LNBMůžete porovnat kvalitu UPC versus Digi Tv. Díky. |
grower
![]() |
|
Parabola + LNBAhoj,mám plazmu Panasonic 106cm a 80cm LCD Sony,ten přijímač od Digi nemá HDMI jenom scart,propojení scartem jak na plazmu tak Lcd určitě zhorší kvalitu,je to tak? Nebo má už Digi nějaké nové přijímače s HDMI? Díky za info |
grower
![]() |
|
RE: Parabola + LNBTak to by jsi chtěl od DIGI trošku moc :))) , možná, že by jsi měl kvalitnější obraz přes cinche, ale 100% ne přes HDMI.Pokud chceš využívat HDMI propojení trošku v kvalitě, tak si pořiď nějaký HD stb a přejdi s parabolou na pozici 23,5°E. Srovnávat kvalitu od DIGI a UPC nelze. Skus porovnat vejce na platě, který je který ;) nelze |
netace
![]() |
|
Parabola + LNBK příjmu bez problémů vyhovuje parabola 60cm (s atestem) + LNB 0.2dB (s atestem)Pokud někdo potřebuje parabolu 80 cm a více a má ještě k tomu problém s příjmem, tak .....:lookaround: http://www.lyngsat-maps.com/maps/thor6_k2.html |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Parabola + LNBMozes dat parabolu aj 200 ale ked provider da na 1 transponder 13 programov = nizke datove toky, nic ti to nepomoze. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
Téma: Parabola + LNBAhoj,líbí se mi,jak všichni nadáváte na kvalitu Digi Tv a odrazujete druhé od pořízení jejich služby,ale všichni máte paraboly natočené na Digi!!! Dejte sem někdo foto nějakého programu,třeba z dnešního dne v jaké kvalitě máte příjem z Digi na LCD nebo plazmě. Díky za odvahu. |
grower
![]() |
|
RE: Parabola + LNBNo LCD krmím HDCRT krmím DIGI kapišto. Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
aldaJá ale už nemám CRT. Mám jenom plazmu a LCD. Tak se ptám. |
grower
![]() |
|
RE: Parabola + LNBTak to máš blbý pak platí možnost A když LCD tak kvalitní signál nejlepe HD.(takže na digi zapomeň)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
aldaAhoj,sakra to je fak tak nekvalitní? Dejte nějaký link,kde je nějaké foto z příjmu Digi na plazmě nebo LCD. To nikdo nemá důkaz(foto příjmu)? Tak dík. |
grower
![]() |
|
RE: Parabola + LNBdůkazy máme, dost někteří z nás toho zažily v sateliním oboru, tak ti můžeme napsat jak to je a né ,že píšeme nějaké bludy které se nám hodí |
netace
![]() |
|
TO:netaceBludy určitě nepíšete. Ale důkaz žádný neuvedete(viz.foto). |
grower
![]() |
|
RE: Parabola + LNBFoto není třeba, viděly jsme na vlastní oči. Pokud nevěříš, vyskoušej si sám, ať víš o čem píšeme. Na kostky zvědavý opravdu nejsme. |
netace
![]() |
|
RE: Parabola + LNBgrowere,mám Skylink/LCD(cca 90cm)i DigiTV (asi 11let starý Daewoo)na Digi koukám výhradně na dokumenty a na té staré bedně o.k. Ale koukat třeba na anglickou ligu na Novasportu na velké televizi pak bys teprv koukal na rozdíl třeba skylink-digi. Jo a nafotit to fakt nemá cenu, musí se to vidět na živo zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
![]() |