![]() |
|
Přenosové kanály olympiády ?Nevíte přes jaký satelit popř.frekvence přes, které půjdou přenosové trasy sportovních přenosů zimní olympiády? |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Přenosové kanály olympiády ?Do Evropy optickým kabelem v Atlantickém oceánu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
poznámka k ARDmoc se mi líbí, co zatím předvádí v Kanadě ARD-Dreamteam. špičková kvalita obrazu, vlastní doplňkový live HD trasy přímo ze sportovišť, zajímavý krátký dokumenty o Kanadě, nativní HD všude kde to jenom jde. prostě špička. pro mě je to trochu zadostiučinění, protože jsem tady byl docela sám s tím svým hovniválemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
VortiPřijel jsem domu před chvilkou a taky jsem na Das Erste kouknul. Jestli to bude v takovéto kvalitě, tak budu spokojen.Ale schválně se koukni na reklamní break, jede tam jeden reklamní spot s rolujícím textem na dolní části obrazovky/malinká písmenka/ a na tom je pěkně vidět nepříjemné blikání, téměř se to nedá přečíst. Možná se jedná o nějaký info z příbalového letáku/k lékum/ a nemožnost přečíst text byl záměr už ve studiu reklamní agentury. :))) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Přenosové kanály olympiády ?reklamy jsou upscalovaný. ještě jsem zapomněl na to prosklený hlavní olympijský studio v horách a pěkný 3D animace R^Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
ARDnesklamalo,je super. R^Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Přenosové kanály olympiády ?37.5W 12.572 V 14400 3/4 DVB-S2 8PSK "VC_ARD_H264"ARD / ZDF HD-Feed kodováno BISS |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Přenosové kanály olympiády ?K cemu potrebujes feeds, kdyz v Evrope mas ARD, ZDF, CT HD a SVK3 (nebo jine moznosti). Na feedy potrebujes 4:2:2 a odkodovat, pokud se mylim budu rad za opravu http://www.satelliweb.com/index.php?section=livefDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
@SaxonNene, nejde to optikou, ale přes satelit. Tedy konkrétně co se ČT týká. Teď si nevzpomenu který (jestli to tedy vůbec řekl :-)), ale určitě satelit. Říkal mi to přímo ing.Pop v ČT. Výsledek všech satelitních cest a následných zpracování je asi 20 sekundové zpoždění oproti reálu (to samozřejmě nepočítám další experty, že to jde třeba na UPC, nebo u Digi i 2x :D). |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidJá to mám z tiskovky CT před OH. Je to paradoxně taky z úst pana Popa, tak nevim.Mám tu tiskovku natočenou na HDD. Nakonec je to jedno, hlavně že se to sem dostane. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
davidJeště tu je jedna věc, CT přebírá šest separovaných HD kanálů /obraz a ruchové mikrofony/ ze sportovišt a ještě tam maji svoje distribuční trasy pro původní tvorby/audio komentátorů CT, rozhovory s hvězdou, a různé deníky z OH/a to také nějak musejí přenášet. Tady asi bude ten informační kolaps. ;)V CT pak musejí obě zvukové stopy srovnat do synchronu. Slováci to zvládaji podstatně hůř než v CT. Včera jsem koukal na záznam úvodního ceremoniálu a když měli Drbohlav a Dusík aktivní svoje hlavové mikrofony, tak byl výsledný zvuk s ruchovými mikrofony z haly dost v protifázi. V okamžiku, kdy si speakeři své mikrofony vypnuli/ například v písni B.Adamse a N.Furtado/, tak se zvuk pěkně pročistil. Slováci měli přímo ozvěnu - hnus. Tohle je muj denní chleba - taková profes. deformace. ;) Závěr bude asi takový, že přenosy ze sportovišt jedou přes satelit a distribuční linky pro původní tvorbu CT ve Vancoveru jedou Atlantikem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
davidJeště jednou jsem se zamyslel a je to opravdu tak, protože komentátoři ve Vancouveru mají s Kavkami i zpětnou linu pro dorozumívaní s odbavovacím pracovištěm a přes satelit by zpoždění bylo pro komunikaci neakceptovatelné, takže je to víceméně jasné.Hlasy speakerů jedou pod Atlantikem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |