![]() |
|
CT 1 HD Slovenskoide vám to na 10803? tak už naozaj kašlem na celý balík HD skylink!!!!!!! |
novica
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
ČT HD/SKYLINK/CS LINKZdravím,Po dobu konání zimních olympijských her nebudou na Slovensku dostupné české kanály ČT HD a ČT 4 kvůli vysílacím právům. Stejný postup je i ze slovenské strany pro Českou republiku. Kanál STV 3 (vč. HD verze!) nebude dostupný v České republice a důvod je stejný! (@zdroj: SkyLink & CS Link) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
CT1 HD v UPC...Zaujimave, ze CT1 HD v digitalnej kablovke UPC SR ide...To maju nejaky iny pravny rezim ??? Ci zase kaslu na autorske a ine prava ? AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: CT 1 HD SlovenskoCT1 HD a CT2 idu aj na FiberTv |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
???Pletiete tu piate cez deviate. Novica sa pýtal na ČT HD v skylinku. Tam doteraz išlo síce ČT1 HD ale odteraz tam ide olympiáda, čiže ČT2 a ČT4 sport v HD a kôli tomu sú teraz pre slovákov nedostupné. Nemá to však nič spoločné s balíkom HD v skylinku, nakoľko ČT HD do balíku nepatrí. @LucaBrazza : Na ČTHD olympiáda nepôjde čiže autorské práva neporušujú.@peso006: ct2 ide aj v skylinku ;) |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: CT 1 HD Slovenskobobsk CT2 HD ide na FiberTV |
peso006
![]() |
|
@peso006Ide ako ide. Také HD nech si strčí orange do zadku. To ho potom mám aj ja na skylinku ( prijímač mi SD signál STV2 upscaluje do HD) takže mi ide STV2HD. STVHD zatial neexistuje, iba orange ojebáva. ;) |
bobsk
![]() |
|
RE: CT 1 HD SlovenskoOpravujem: neexistuje STV2HD, tá dvojka mi nejak vypadla. Na fiber TV ti na tom STV2HD nepôjde žiadny obraz v nativ HD. |
bobsk
![]() |
|
RE: CT 1 HD SlovenskoBobsk mas pravdu ohladom FiberTv, ale CT 1 vysielaju v HD a počas Olympiade menia na CT 2 tak isto ako na skylink |
peso006
![]() |
|
![]() |