Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ČT1HD

Všimli stesi to logo?,mohli to posunut viac do stredu!

vito1
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT1HD

Je to tak. :)))
Ukázka je v Uploadu: https://www.parabola.cz/upload/ .

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

Můžete mě poradit, mám Topfield 7700. CT1 HD se občas sekne, jako zatuhne na cca 1s. Někdy to dělá hodně, někdy málo. Dělá to prý na na určitém kanále. Dělá Vám to taky, co mám dát za modul, nebo to je chyba Topfieldu a dá se to řešit? Nebo mě poraďtě, jaký přístroj mám koupit, který to nedělá. Dřív to dělala NOVA HD, ta je OK.

ava
Registrace: 12/2006

ted je zase zpátky tam kde bylo

rojroj
Registrace: 10/2009

HD logo se polekalo, zrejme toho sd obsahu a ctelo uteci ale bylo chyceno a vraceno naz5... :O

chocholos
Registrace: 11/2007

Zkoušel jsem různý moduly a firmware, ale dělalo to více méně pořád. Topfield 7700 jsem vyměnil za Technisat HD8 SX a mám klid, vše v pohodě bez zasekávání. Modul tam mám Mascom Easy Twin, jinak doporučují moduly Technisat.

jirka67

Díky za radu,jak je možný, že to u Topfieldu neopravěj!!!!!!!! hned dneska pude Topfield do popelnice. Po tom Technisatu pokukuju už delší dobu.Dám tam ty technisaty.

ava
Registrace: 12/2006

Tak se ten symbol HD s logem ČT1 opět stěhuje. Více v Uploadu https://www.parabola.cz/upload/ .

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce

na ČT už neví kde by to logo HD strčili,já myslím že nejlepší by to bylo přímo doprostřed obrazovky a aspon 3x zvětšit :laughing: :laughing: :laughing:

rojroj
Registrace: 10/2009

Taková hloupost jako písmenka HD totálně graficky nespojená s náročným logem ČT a takové problémy... To až zjistí radní, kdoví jak to s tím HD kanálem ČT dopadne... Vrchol bude přepínání programu po týdnech... Rv :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

to ava

Nejdřív skus pujčit od někoho jiný modul a vyměnit ho, na popelnici je jěště čas. Topfield nemění tak často softy, jak je to u jiných značek, není důvod.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Z ČT1 HD

sa onedlho stane ČT HD . Ako asi bude vyzerať náročné logo bez čísla ? Iba kurzor s HD ? :-/

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

ava

No, moduly možné zkusit je, ale určitě je nekupuj, nevěřím, že výpadky zmizí. Pročti si tohle fórum a udělej si názor sám:
http://www.cssf.cz/showthread.php?t=35711

jirka67

@ava

Do TF daj poriadny soft,nauč sa s ním narábať a potom sa ho nebudeš musieť zbavovať,technisat nie je určite lepší od neho!

CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.

pixla
Registrace: 9/2007

ava

BOhužel musím plně souhlasit s Jirka67. Po dlouhém trápení s TF 7700 HCI jsem udělal to samé - koupil jsem Technisat HD8-S (né SX) a vše je již skoro rok v pořádku. U TF 7700 jsem CW moduly měnil, fw měnil a nic nepomohlo. Je to opravdu asi chyba přístroje.

xroman
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra