![]() |
|
optobox pantheraNahravanie cez USB vystup na externy HDD (250 GB)mi skonci vzdy po nahrani 3,9 GB a je to po uplynuti 1 hod. a 7 min. Bolo to nahravanie z Nova Sport HD. V nastaveniach mam obmedzenu dlzku nahravania na 4 hod. Hovorim o nahravani priamom z momentalne nastaveneho kanalu, teda nie cez programovanie casu. Vie mi niekto poradit, preco je to tak a pripadne co mam urobit, aby to nahravalo aj dalej? Dakujem. |
Juraj40
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE:optibox pantheranezaobírám se nahráváním jako takovým, i když tento stroj testuji, ale vřele doporučuji si nahrát poslední firmware 16.47, který mimo jiné řeší problém s nahráváním.Důležité je mít vždy disk řádně zformátovaný ve FAT32 Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: optobox pantheraTak , tak. Ten disk máš určitě zformátovaný FAT16, kde je omezení 4GB. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: optobox pantheraFAT32 má omezení velikosti souboru 4GB |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 382 |
![]() |
|
LanceJasně. Máš recht, moje chyba. Holt, už je pátek... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: optobox pantheraA je konecne opravene to EPG?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
Ne neni,ani txttakže jen nahravání,ale ještě jsem nezkoušel./aligátor/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 910 |
![]() |
|
RE:optibox pantheraEPG opraveno není, divím se českým prodejcům, že na to u výrobce co jim tyto stroje dodává nezareagují a na chybu neupozorní,dle reakcí, testů a potřeb uživatelů byly vydány již 4 nové firmware, ale týká se to i klonů jako je Skygate a Evolution Infinity Plus (identické jako Alligator), takže je potřeba se ozvat a ne jen koukat na svoji marži Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Babuizdravím,s tím aligátorem jsem zatím spokojen jak obrazově tak SW,vyjímka je EPG+TXT,nečekal jsem,že to seznámení bude tak pozitívní,pokud dodělají český sw bude to velmi dobrý stroj za málo peněz!Velmi jsem zvědavý na OH!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 910 |
![]() |
|
spykojj, obrazově je opravdu bombový, tak jako SAB či Octagon, když jeto, to saméPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |