Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

optobox panthera

Nahravanie cez USB vystup na externy HDD (250 GB)mi skonci vzdy po nahrani 3,9 GB a je to po uplynuti 1 hod. a 7 min. Bolo to nahravanie z Nova Sport HD. V nastaveniach mam obmedzenu dlzku nahravania na 4 hod. Hovorim o nahravani priamom z momentalne nastaveneho kanalu, teda nie cez programovanie casu. Vie mi niekto poradit, preco je to tak a pripadne co mam urobit, aby to nahravalo aj dalej? Dakujem.

Juraj40
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE:optibox panthera

nezaobírám se nahráváním jako takovým, i když tento stroj testuji, ale vřele doporučuji si nahrát poslední firmware 16.47, který mimo jiné řeší problém s nahráváním.
Důležité je mít vždy disk řádně zformátovaný ve FAT32

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

RE: optobox panthera

Tak , tak. Ten disk máš určitě zformátovaný FAT16, kde je omezení 4GB.

polulin
Registrace: 10/2007

FAT32 má omezení velikosti souboru 4GB

lance
Registrace: 10/2008

Lance

Jasně. Máš recht, moje chyba. Holt, už je pátek...

polulin
Registrace: 10/2007

A je konecne opravene to EPG?

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Ne neni,ani txt

takže jen nahravání,ale ještě jsem nezkoušel./aligátor/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE:optibox panthera

EPG opraveno není, divím se českým prodejcům, že na to u výrobce co jim tyto stroje dodává nezareagují a na chybu neupozorní,
dle reakcí, testů a potřeb uživatelů byly vydány již 4 nové firmware, ale týká se to i klonů jako je Skygate a Evolution Infinity Plus (identické jako Alligator), takže je potřeba se ozvat a ne jen koukat na svoji marži

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Babui

zdravím,s tím aligátorem jsem zatím spokojen jak obrazově tak SW,vyjímka je EPG+TXT,nečekal jsem,že to seznámení bude tak pozitívní,pokud dodělají český sw bude to velmi dobrý stroj za málo peněz!Velmi jsem zvědavý na OH!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

jj, obrazově je opravdu bombový, tak jako SAB či Octagon, když jeto, to samé

Babui

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra