![]() |
|
Posunutý zvuk Nova HDAhoj všichni, přijdu sem málokdy takže se předem omlouvám za případně opakující se téma. Poslední cca 3 týdny se mi neustále zpožďuje zvuk u Novy HD. Dělá to pouze tento program. Po zapnutí se po pár sekundách ozve lupnutí jako když přeskočí jehla u staré gramodesky a je po pr.... Dříve se to stávalo tak 2x za týden, tak jsem to neřešil, ale teď je to už neúnosné. Úplně nejvíce se to objevuje při večerních zprávách a v reklamách. Mám Comaq HD SL100. Předem díky za jakoukoliv radu. :( |
Tomíno
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk Nova HDZkoušel jsi Tomíno zmáčknout tl.pause a pak znovu, měl by se obraz synchronizovat se zvukem.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk Nova HDU mě je to standardní chování Novy HD, ostatní stanice to buď vůbec nedělají, nebo zcela vyjímečně při zhoršeném počasí.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
@jerry00Pust si nekdy FilmBox HD a budes mluvit jinak... :fuming: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk Nova HDBohužel nehodlám platit za HD kanály ty nebudhistické ceny.Ale při promo režimu jsem posun nepozoroval. Ale to bylo loni o prázdninách.Každopádně je to dost nepříjemná záležitost, dokonce pak přepínáme na SD Novu, kde se to neděje.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Posunutý zvuk Nova HDTaky mám tento přístroj a ta samá věc, tak jestli to nebude v něm:( |
albi9
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
![]() |