![]() |
|
karta gital problemřešil jsem tu problém https://www.parabola.cz/forum/topic-45972/s kartou v newcs spustil jsem newcs v konzole a zjistil že karta pořád kdokola restartuje [ 20:06:07 ] [ Sci ] Opening device /dev/sci0 [ 20:06:07 ] [ Sci ] Could not open device /dev/sci0 [Might be in use by another process?] [ 20:06:07 ] [ Loader ] Reset failed ... [ 20:06:07 ] [ Loader ] Reader type 5 on node /dev/sci0 [ 20:06:07 ] [ Sci ] Closing device /dev/sci0 [Handle=-1] neporadíte mi čím by to mohlo být? |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: karta gital problemMožná že ve verzi NewCS nebo mgcamd, které používáš jsou nějaké problémy s tvojí kartou.Nepamatuju si jakou verzi mám já na dreamu ale určitě ne tu poslední. Můžeš zkusit naistalovat nějakou starší verzi a vyzkoušet zda kartu rozpozná. Stejně tak můžeš mít nějakou chybu v konfiguračním souboru NEWCS. Jednu dobu tady někteří pod kartu podkládali papír tak, aby ji líp dotlačili na kontakty. V tom výpisu ti to píše, že nemůže otevřít zařízení (čtečku). Proč, to nevím. Zkoušels to rozběhnout bez karty? |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: karta gital problempokud tam dám jinou gitalku je to oknemohlo by to být tím že majitel kartu zablokoval pinem? |
markriz
![]() |
|
RE: karta gital problemKdyž to s jinou kartou jede, tak problém bude fakt v kartě.Jestli je to nastavením pinu nevím. Napadá mne, vložit kartu do čtečky připojené k počítači a programem CWREADER zkusit přečíst informace z karty. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: karta gital problemtu bohužel nemám jiné řešení není v dreamu? |
markriz
![]() |
|
![]() |