![]() |
|
Skylink - Nova HDNeviem ako si to mám vysvetliť, keď Skylink v ponuke "gratis" uvádza aj Novu HD, ktorá vlastne ide len za príplatok v HD-čku...? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova HDno ja som napísal mail do sky linku že mi nejde čt hd a nova hd a oni mi odpísali že mi pošlú zápisy na kartu mám nechať 2-3 hodinky zapnuté na čt a ide mi to, ale neviem na 100 percent potvrdiť novu hd lebo mám teraz hd plus balík aktivovaný ale čt hd mi nešlo a teraz ide, tak neviem či ti to takto stačí.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 144 |
![]() |
|
RE: Skylink - Nova HDČT HD mi vždy išlo ale Nova HD nie. Rv |
jupol
![]() |
|
RE: Skylink - Nova HDale niekde som čítal že nova hd je za nejaký poplatok okolo 700 sk/euro?/, neviem mne to zatiaľ ide v rámci hd balíka tak neriešim. :razz:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
jupolNova HD je v baliku Gratis....to,ze v tom ma Skylink bordel,je o niecom inomČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Skylink - Nova HDTakže už mi nejde ani ČT HD... |
jupol
![]() |
|
RE: Skylink - Nova HDnova hd je za jednorázový poplatokaž potom je grátis 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JupiNa novych kartach nieČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
jupolCT HD nejde kvoli obmedzeniam pre olympiadu (kedze ju mas registrovanu pre SK uzemie)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
BlooddogUž mi to došlo, že ČT HD a ČT 4 je vypnutá pre olympiádu, ale prečo nejde Nova HD ak je v ponuke GRATIS ? :))) |
jupol
![]() |
|
STV 3 HD omezeníKdo už konečně zruší ten (nevhodné slovo)ní zákon o tom omezení. Ty omezení museli vymyslet jen lidé typu IQ tykve. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
vikingR^ R^ R^ R^ R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: Skylink - Nova HDJsem tu 9.2. 2010 psal o HD STV3 v ČR - u jupol možná to podobně a v bledě-modrém. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Pepa 3No vidíte, němci to umí nabídnout v HD celé Evropě grátis a tyhle (nevhodné slovo)i budou řešit česko a slovensko. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Pepa3Pepo, Pepo. Němčouři za možnost šíření v rámci celé Evropy zacálovali mnohonásobně víc, než je rozpočet celé STV.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
NOVA HDPokud chcete přijímat NOVU v HD tak ....1-pokud máte tak zvaně STAROU kartu rok 2003 musíte doplatit 399 Kč na bank konto Skylinku SP 323 nebo 2-mít novou kartu !! V těch nových je HD zahrnuta ! TOTO je zdůvodnění přímo ze zdroje Mar.Hory Ostrava.. |
rikardo
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |