![]() |
|
Přidání satelitu/frekvence na AZbox S720USB-DigiTVAhoj,chtěl jsem se zeptat jak se dá změnit/přidat frekvence satelitu, nebo přímo satelit? Music Chanel začal vysílat na THOR 6 0,8 st. západně a je nutné zadat následující parametry: 11900/H, SR 28000, FEC 5/6, kódování Nagravision 2 a 3 Jen nevím, jak? Mám Thor 2, 3 a kdybych chtěl změnit pouze parametry, tak 11900/H tam stejně (nevím jak) dostat. Omlouvám se možná za blbý dotaz, v téhle problematice nemám moc zkušenosti a chci poprosit pouze lidi, kteří ví a chcou mi pomoct ať se vyjadřují. Né nějaké blbé připomínky. Ještě jednou děkuji. |
Klix
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu/frekvence na AZbox S720US...Daj vyhľadávať hocijakú frekvenciu,na ktorej vysiela ten provider,malo by tam byť aj sieťové vyhľadávanie a to daj na áno,alebo ako je v tej mašine,možno zapnúť.Malo by ti vyhľadať a aj doplniť do pamäti tú frekvenciu. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu/frekvence na AZbox S720US...Na druzici, kterou pouzivas (Thor 2,3) pridej novy TP s parametry 11900 H 28000 a pak ten TP prolad. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
klixv menu najdi blindscan - ten ti vyhlada vsetky doposial neulozene frekvencie z druzice ktoru vyberies.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Přidání satelitu/frekvence na AZbox S720US...Super, díky moc!!!! už jsem to našel :) paráda! |
Klix
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |