Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi tv- rušenie zmluvy

Ako najlepšie postupovať pri ručení zmluvy? a vracia sa aj použitá kabelaž?

boban
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi tv- rušenie zmluvy

Pri ručení zmluvy potrebuješ minimálne jedného ručiteľa s mesačným príjmom minimálme 1750 Eur.

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

jaaj oprava nie pri ručení ale rušení hihi chybyčka nastala v klavesnici hihhi

boban

Téma: digi tv- rušenie zmluvy

Je potrebné dať písomnú výpoveď. Dátumovať ju treba k poslednému dňu danného mesiaca, poslať doporučene a pre istotu
tak za 5-6 dní zavolať na zákaznícku linku a overiť si výpoveď
či ju evidujú. Potom oni pošlú papier a s tým ísť k do predajne kde treba vrátiť všetko podľa zmluvy: prijímač, diaľkové ovl. scart kábel, parabola, konvertor, F konektory, 10m koax. kábel.

dreamb
Registrace: 1/2006

dreamb

takže všetko čo je uvedené na zmluve aj komunikačný kábel na tzv. myš na druhú telku

boban

a pre istotu si priprav aj vsetky doklady o zaplateni sluzieb Digi

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Pokud máš takzvané "stereo" (2 tv) tak asi JO.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

No hele, já když to rušil, tak jsem jim dával písemnou výpověď doporučeně. U mě byl problém s nefukčností receiveru a neřešením situace z jejich strany, takže jsem udával důvod výpovědi. Ty, ale nemusíš. Nezapomeň dle obchodních podmínek uhradit platbu za následující měsíc od výpovědi. A sestava se vrací buď jejich zastoupení nebo se posílá doporučeně na centrálu. Když jsem to vracel. Chtěli vše kromě koaxu. (chtěj i držák na parabolu, pokud nemáš vlastní). Jinak by tě měli po přijetí písemně vyrozumět, že výpověď berou na vědomí a taky ti dát info kam co vracet. Tak HF s nima. Z mojí zkušenosti výpověď proběhla bez problémů.

carnacv
Registrace: 3/2009

Plus držák paraboly.

RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800

romik5
Registrace: 3/2008

žadný smajlík RE: digi tv- rušenie zmluvy

Ak máš duál tak 10m UTP kábel a 20m alebo 30m koax. podľa toho
či máš 2 STB alebo len ovládanei cez IRD.

dreamb
Registrace: 1/2006

Napíšeš zprávu, že podle 13.7. Všeobecných podmínek bla bla vypovídáš smlouvu.
Podívej se na jak dlouho ses taky upsal.

Můžeš si ponechat parabolu+držák+LNB za cenu 530 Kč
v případě twin LNB je to 710 Kč.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

S tou parabolou to bude výhra. :))) :))) :)))

RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800

romik5
Registrace: 3/2008

Rušení smlouvy DIGI TV VZOR

Adresát

DIGI Czech Republic, s.r.o.
Spielberk Office Center - budova L
Holandská 1
63900 Brno střed
Výpověď musíš napsat sám. A poslat to DOPORUČENĚ!!!
Návrh:
Věc: výpověď smluvního vztahu č.5000000
Tímto vypovídám smluvní vztah číslo smlouvy: 500000 mezi mou osobou a společností DIGI Czech Republic, s.r.o. ke 31.12. 2008.
Dle obchodních podmínek, konec měsíční výpovědní lhůty je k 31.1.2009, jelikož se dle obchodních podmínek platí za služby nejméně 10 dnů před začátkem dalšího období, poslední poplatek za služby uhradím k 15.12.2008 a to na měsíc leden 2009.
Dále odvolávám okamžitě souhlas s placením služeb prostřednictvím SIPO 612000xxxxx!
Odvolávám také souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů ve smyslu § 5 zákona č. 101/200 Sb. o ochraně osobních údajů ke 31.1.2009
Zařízení bude umožněno demontovat po předchozí telefonické domluvě na telefonním čísle uvedeném ve smlouvě.
Jinak nemusí být umožněn vstup pověřenému technikovi společnosti DIGI Czech Republic, s.r.o. z důvodu zabezpečení objektu!
Tímto považuji smluvní vztah ke 31.1.2009 za řádně ukončený. V případě, že mi bude účtováno za službu i v lednovém SIPU, budu neprodleně informovat ČOI a ČTÚ!

luboš17
Registrace: 2/2008

lenže napriklad v Levickom okrese niet kam odovzdat tieto veci tak to maju uživatelia doma a 2 roky a nič sa nedeje.

polki
Registrace: 2/2010

podľa toho čo som videl včera, kolega dostal od digi meno a mobilné číslo technika, ktorému treba zariadenia odovzdať do 15 dní od ukončenia zmluvného vzťahu, takže dva roky v pivnici sa to asi neohreje

linomnc
Registrace: 12/2009

Pakárna je, že člověk má zaplaceno na celý měsíc, ale vrátit se to musí 10 dní před ukončením smlouvy.

No mě je to jedno, stejně to mám v krabici.......

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

hmm linomnc ak by ti prislo ako nam kontakt na technika niekde z juhu pricom my sme na severe som zvedavy ako by si to vratil :))) v priblblej bratislave totiz nevedia kde je juh a kde sever ,boban zbal to a zavez osobne do najblizsej pobocky zoznam maju na ofic stranke , technici a montaznici davaju ruky prec ,to vies nepoplatene faktury za par mesiacov robia divy Rv ;P

WADER

Odo mna chceli vratit iba parabolu, drziak, LNB, stb a cinch kabel. Ostatnú kebeláž nechceli, načo by im aj bola. Ale trvalo im vyše roka, od vypovede, kym mi poslali papier, ze to mam vratit.

terrible
Registrace: 1/2009

darth wader

možno máš pravdu, ešte tam nevolal, ale ak sa nemýliš, tak podľa všetkého s tým pôjde až niekde za Kiev

linomnc

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra