![]() |
|
SCART vs zbytekSorry za přitroublý dotaz, ale čím je nejlepší propojit GoldenInterstar 8300 (snad jsem nepopletl typ) a novou TV. Golden nemá HDMI konektor, kdyby ano, není co řešit. Je nejlepší zůstat u scartu? Potřebuji tam dát ještě DVD. Léta to dělám přes scarty, ale táta si koupil novou tv a napadlo mne, jestli dnes není lepší možnost. Než se do mne pustí někdo, pro koho to je denní chleba - kdybych měl vsadit, vsadím na scart, ale jak se říká - lína huba (tedy v tomhle případě spíš prsty). :)Set - top - box+sat. - Tento přístroj je kombinovaný satelitní přijímač pro příjem volných (FTA) i kódovaných stanic s možností příjmu digitálního pozemního vysílání DVB - T. - Má české menu - jednoduchou obsluhu - 2x CI slot pro dekódovací moduly 6000 TV a Radio předvoleb, - podpora až 1000 transpondérů - EPG, titulky a teletext podpora v OSD & VB I - rodičovský zámek, časovač, podpora DiSEqC 1. 0, 1. 2, 1. 3 - upgrade firmware přes RS232 - 2x konektor scart (TV a Video) - 2x konektor cinch audio a 1x cinch video - digitální audio výstup S / PDIF - UHF modulátor - hry - propojka Loop out |
eduard
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekv případě toho goldena 8300 určitě scart. lepší možnosti jsou, ale k tomu právě potřebuješ lepší přijímačVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekvortimonde díky, myslel jsem si to. Ale moc se v tom neorientuji, takže jsem nevěděl, jestli třeba není lepší něco honit přes cinche apod. No a vím, že tady jsou lidé, co to mají v malíčku, tak jsem to sem hodil. Ještě něco - jaký typ scartu koupit když je u vstupu AV1 ještě poznámka RGB? Obecně chci koupit kvalitní kousek, s pozlacenými konektory, ale jde mi o to, že do běžné zdířky scart se snad dává kompozit a sem jiný, nebo to celé pletu?? |
eduard
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekzlacený kontakty mít rozhodně nemusí, ale musí být celkově kvalitní. u těch scartů na tom fakt záleží a pokud koupíš nějakej šmejd za 60 Kč, tak je dost velká pravděpodobnost, že to na tom obraze přímo uvidíš. potřebuješ scart-scart (21 pin). já jsem koupil např. bandridgeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekOK, šetřit na tom nechci. Obyč scart tam už fotřík má, ale chci mu tam koupit lepší - aby byl pořádně stíněný atd. Díky a hezký zbytek dne. |
eduard
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekgoldeny mívají komponent |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SCART vs zbytektenhle ale asi nemáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekA co takový Monster kabel za pár tisíc.Je v průměru asi 2cm tlustý a je SUPER? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekto bude asi hádám trochu zbytečnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: SCART vs zbytekByl jsem u jednoho zákazníka ,a ten měl Monster kabel na přijímači od Digi TV.Koupil Mascoma 2000 HDTV a jaksi mu zbyl.HD co má teď má přes HDMI a Scart už Mascom nemá.Ten pán je jak se říká ve vatě. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: SCART vs zbytektak ako povedali, hruby plne obsadeny scart, režim prenosu RGB |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
![]() |