Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Panasonic se satelitním tunerem

Prosím o radu. Při ručním ladění na TV Panasonic se satelitním tunerem mi nelze naladit některé programy Skylink Standard (např. Óčko,STV,TV Barandov). Při zadání frekvence např. STV 12,565 GHz není nic nalezeno. Obdobně pro Óčko nebo TV Barandov. Tak jsem to zkoušel opačně. A při zpětném srovnání známých programů mi televize vypisuje jiné frekvence než je uvedeno v přehledu TV programů pro Astru 23,5 na parabola.cz. Tento výpis frekvencí (televize-přehled) se liší u všech naladěných programů (např. výpis pro ČT 11,523 ale na parabole je uvedeno 12,525 GHz). Proč? Jak naladit chybějící programy.Děkuji.

KamilNov
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: Panasonic se satelitním tunerem

Kdyby si někdo přečetl samolepku na tom sat.tuneru,tak je tam napsáno User D,Ch,Am,což znamená určeno pro Německo,Rakousko,Švýcarsko--zkus tam navolit Nemecko.

PAFKA
Registrace: 2/2006

RE: Panasonic se satelitním tunerem

ak ti ukazuje pri ceskych staniciach ine frekvecie ako maju byt na 23,5 tak si na asi 19,5E a UPC frekvenciach a bude treba nastavit parabolu na 23,5

CT na 11523 neexistuje:

ČT 1 Astra 3A 12525/V CS LINK+
ČT1 Astra 1M 12382/H UPC Direct
ČT1 Intelsat 10-02 12687/V Digi TV
ČT1 Amos 3 10806/V Magio

losparabo
Registrace: 2/2007

hmm
tie ceske stanice co si naladil su odkodovane - mas na nich obraz a zvuk?

losparabo

Sat. tuner

U téhle TV se dost neprakticky dá přepínat mezi seznamy nekódovaných programů (JEN), kódovaných programů (opět JEN) a VŠECH programů. Kámoš má tuto TV a už mne kvůli tomu volal (nevědomky si přepnul na "nekódované" a hleděl jen na ČT24, Óčko atd. :-). Podle toho kmitočtu to vypadá, že je špatně nastavené základní nastavení v menu (typ konvertoru atd.). Není třeba nastavovat v menu Německo, či jiný cizí stát. U DVB-S příjmu jde vše (vč.HD programů) na ČR.

PeVy

České stanice jsou s obrazem i se zvukem. Rozdílné frekvence jsou i u jiných programů.Mam kartu Skylinku,kdybych chytal UPC tak by programy byly zakódované?

KamilNov

No ak sa Ti ani jedna frekvencia -činná aspoň trochu nezhoduje,tak len sa pohrab v nadstavení LNB.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Pro informaci zasílám výpis z Panasonicu některých naladěných stanic:CT1-11523,NOVA HD-11958,NOVA CINEMA-11919,VISAT HISTORY-11841,KINO CS-11841,JOJ PLUS-10796,FILMBOX HD-11958,MTV CS-11919.Snad z toho půjde něco poznat.Dík

KamilNov

nastavenu nespravny typ konvertoru - treba v menu nnastavenia satelitu zvolit typ univerzal.

grantec
Registrace: 3/2007

prosím o radu, jaký konkrétní typ modulu bezchybně funguje v těchto televizích, ne se všemi je to ok, karta skylink, děkuji

joudisboy

Eurocam a vše OK, včetně všech programů HD (v rámci oprávnění na kartě).Tento si koupil kamos--zatim spokojenost.Je to loterie.

PAFKA

Obyčajný cryptoworks vypisuje blbé

hlášky, napr nemáte oprávneni na príjem, keď náhodou prepnem na program ktorý nemôžem prijímať. Dal som ich prerobiť na alphacrypt, ktorý je bez hlášok a neblokuje ovládanie SAt alebo TV

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006

Dobrý den, taky mám Panasonic s vestavěným sat.tunerem TX-P46G15E, na radu technika SKYLINKu jsem koupil dekódovací rozhraní Cryptoworks IRDETO SmardTV EuroCAM (prý to mají odzkoušené a v Panasonicu to funguje bez problémů) a v něm je karta SKYLINK Standard HD. Vše fungovalo bez problémů, ale asi od čt 11.2. se při přepnutí na kanál ČT HD vždy zobrazí chybová hláška "Please check your SmartCard". Po potvrzení OK zmizne a CT HD funguje bez problémů, jak se ale chybové hlášky zbavit a co ne té kartě kontrolovat??? Na IL SKYLINKu mě člověk z technického oddělení poslal aktualizaci dekódovací karty, ale prd to pomohlo... Má ještě někdo stejný problém?

muchacho

RE-PAFKA

Nekopíruješ náhodou moje odpovědi do diskuse a nepředkládáš je jako svoje?To je teda drzost.Já bych to přešel,ale udělal jsem v odpovědi chybu ve zkratce a tys to zkopíroval i s chybou viz User D,Ch Am.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra