![]() |
|
dreambox a internet cez wifiAhojte, ma niekto v prevadzke dreambox s wifi usb antenou pripojeny na internet? je to mozne? |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: dreambox a internet cez wifiVšechno jde když se chce.Ale osobně preferuji kabel je kabel.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: dreambox a internet cez wifipodla mna to mozne je s akymkolvek wifiklucom, na ktory zozenies driver / alebo skompilovane jadro. Ja niesom extra linuxak, a do tohoto by som sa osobne nepustal. Ak ti ma kto poradit alebo venovat minuty ci hodiny casu, tak sa to bude dat. Ako bolo niekolkokrat spomenute, kabel je kabel, tiez som sa trapil s wifi na mediacentri a nakoniec som predsa len vytiahol zo suflika klieste a cvakal koncovky. Nie zebych to nevedel, ale mam NASko s filmami a cez wifi to bolo tragicke, ked na nom bezia dalsie tri notebooky, rapidne to zahlcuje traffic. Ak je pre teba wifi nutne, skus "N"ko |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
dreambox přes wifidreambox 8000 hd přes wifi jede ale kabel je lepší rychlejší datový tok .Já ale řeším problém u dm 8000 hd jak dostat ufonuf internet který má modem USB DO dreama wifi to nejde jestli má někdo radu tak PŘEDEM DĚKUJI |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
![]() |