![]() |
|
Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněMám satelit pro příjem pro 2TV Ant6Ocm přijímač OPTICUMdél.svodu cca 18m. Každou cvíli přestane jít obraz cca5-10s.Potom opět naskočí někdy třeba 5x za hodinu jindy až 25x.Je možnost nějakým způs.toto odstranit?síla přijmu 86%.Zlebšilo by se to parabelou 80cm.Kolik cm by bylo ohnisko od středu paraboly k LMB.Může někdo poradit jak toto vyřešit?Rudy : :crying: |
yxyxyxyx
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněProsímtě, ať ti odborník prodá nový satelitní komplet a namontuje. Koupil jsi si sráče a ještě píšeš blbosti. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněpozri všetky kontakty káble a cinch,niektorý môže byť uvolnený alebo sa povytiahol kábel z cinchu.Samozrejme aj pri parabole |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněŠpatně nastavená parabola.Na 60parabolu to jde v pohodě i na 8TV a ještě podstatně delší svody než píšeš ty,ale s kvalitním koaxem,třeba belden. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněJo a důležitější parametr je kvalita signálu,než síla. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněMáš špatně nastavenou anténu 60 stačí 80 by byla z dostatečnou rezervou. O ohnisko se nezajímej není to středová parabola nebo ano? jak budeš hledat ohnisko tak se určitě už jenom budeš koukat z okna a ne na TV. zdarec J. |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněprovozoval jsem nekolik let 60 s dostatecnou rezervnou pro snih a dest. pokud to nezvladnes nastavit sam, nekoho si na to sezen.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE:Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněTo ti zlobí delší čas nebo dnes?Kostkuje obraz?Jaká je "kvalita"signálu?Zkus další kanále,když malá, pohni talířem,zatím nehledej "muchy"čau.Ať se ti daří. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněJe to od začátku moc tomu nerozumím.Ruční nastavení signálukazuje I 84 a Q 82 takže asi anténa je dobře nastavená Nakostičkuje z krátka vše zmyzí.Ale je zajímavé:mám TV Pfilips LPG ůhl.cca 80tady to tedy dělá. Mám dále klasickou s tím zadkem je Taky pfilips ůhl.51 a na tý to nedělá ani na monitoru který má TV příjem. Jako by se tedy zdálo,že LCD nevytáhne dostatečně signál. Dělá se to na všech programech.Proto jsem si myslel zda by to nevyřešila větší anténa.Mám anténu po DIGI která mi zůstala ta je 100cm ale v tom případě jak daleko by měl být zářič.Jestli by mohl být ve vzdálenosti jako u digi.Vím že je OPTICUM asi sráč protože mám v poschodí přijímač DREAM 7000 a na tom to nedělá.Jenže potřeboval bych nějak vyřešit stávajicí problém.Já vím že se to dá řešit vyhot ho a kup jiný,nejsou taky na vyhazování finance.Děkuji jestli je nějaká pomoc------Třeba nějaký zesilovač signálu nevím jsem laik. |
Rudolf13
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Špatný signál s Astry 1D 23.5 stupněZaměř se na propojení sat přijímače s TV. Pokud to na jedné tv jde, je to problém spojovacího kabelu nebo televize. Větší parabola ti to vypadávání nevyřeší.BTW možná by to u toho Philipse LPG chtělo zvýšit tlak plynu ;) |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
![]() |