![]() |
|
Obrazovka plazmačím vyčistit v zakouřené místnosti,děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
Obrazovka plazmaZdravim. Ja cistim obrazovku hadrikama,ktere prodavaji u pocitacu na cisteni monitoru. Je to ok. |
Romandurk
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Obrazovka plazmaMám jich plnou pixlu,na 42 jsem použil víc jak polovinu,ale furt tam vidím nějaké mazanice,pochopitelně ve vypnutém stavu !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Jelikožje plasma krytá sklem, tak můžeš použít přípravky na čištění skla. V tomto případě není plasma totéž co LCD monitor. Útěrky na leštění oken a zrcadel nebo na sklokeramické desky a pod. To všechno je možné použít. Důležité je nepoužívat přípravky s abrasivem. Nutné je také vyvarovat se přípravků obsahující benzín nebo organická rozpouštědla. Pokud ale obsahují isopropylalkohol nebo etanol, pak by neměly být jakkoliv škodlivé. Tomu krycímu sklu určitě neuškodí, podstatné je vyzkoušet jejich účinek na plastový povrch televizoru. To je nejlepší udělat na zadní straně přístroje nebo na stojanu, kde případné poškození povrchu nebude vadit. V každém případě je ale nutné takovéto věci dělat jen na přístroji odpojeném od sítě, a nezapínat jej dokud se veškerá čistící tekutina dokonale neodpaří!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
Modrá raketaabsolute homeless vodka - klasická modrá Okena nebo Iron, na skleněný povrch nejlepší. Ale měla by to dělat žena. Alespoň mi se nepodařilo nikdy vyleštit okno,plazmu,autosklo ani zrcadlo bez šmouh. Manželka říká, že u chlapa je to normální, ona s tím nemá problém... |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
ZorbasTak si představ u nás je to pravý opak-všechno leštím já, a do auta bych jí nepustil ani náhodou/na mytí či leštění oken/A korát si po sobě leští zrcadlo v koupelně to je samá ta jejich serepetle.Já tv čistím vhkým hadrem/doporučuje výrobce/a jemným flanelem /suchým/to dočistím.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Obrazovka plazmana sklo nejlepší SIDOL už 80 let |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
spykoDehet chrání a konzervuje - nečistit R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
Některý vtípkyjsou božský/viz.dehet+ochranná vrstva/,jinak všem děkuji,naženu manželku s okenou!DÍKY.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Obrazovka plazmavyrajbať okenou a nakoniec šmuhy odstrániť švédskou utierkou, alebo nejakou s mikrovláknami, nasucho |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Obrazovka plazmaTu Švédskou útěrku mám na plazmu, je ok a doma nekouřím. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |