![]() |
|
Nakopnuté EPGU některých programů mám nakopnuté EPG (slov. programy, Barrandov, NG, FB). Chybí diakritika, přičemž před každým písmenem, které by mělo mít diakritiku, je velké písmeno "A" nebo velké přehlasované písmeno "I". Mám Technisat MF4S CC. Je to jen u mě nebo je to obecný problém? Dík za odpovědi.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGU mě taky. Všiml jsem si toho už včera večer. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGMascom taky hrůza ale jenom u sky linku RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGproblem je asi vseobecny - mam opensat a tiez ten isty problem - do vcera to bolo bez problemov |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE:Nakopnuté EPGU mne se nic takového neprojevilo,mám vantage,je to možné? |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGNa Vantage 7100 HD všetko O.K. Že by to bol zázračný stroj? :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGNa Technisatu Digit HD8S mám EPG v pořádku, ale na Digiplus STR1 mi od včerejška diakritika na slovenských programech chybí. Asi něco měnili, protože podrobné informace o pořadech jsou nyní mnohem delší. |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: Nakopnuté EPGV ČR se pro znaky v EPG používají dvě normy a také dva prefixy cze a ces. Toto lze samozřejmě různě kombinovat.Napište mi sem něco, co je standardizované a funguje opravdu plosně ať mál příjemnější marození. Třeba diseqc 1.0, to je celkem slušnej standard. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
mirasatBohužel, už ani Plzeňská dvanáctka neni standart...Slušný standart jsou třeba kapři ze sádek Hluboká, nebo audio konektory Neutrik made in Lichtenstein. Záda mě povolili, tak jedu zase na kolečku do práce. Večer Tě asi zajedu navštívit. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |