Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MGM HD

Mal som moznost vidiet tento kanal a dovolim si tvrdit, ze by to bol ozajstny prinos a to prave obohatenie prog. ponuky Skylinku! Davaju tam aj nove filmy a aj kvalia je paradna! Ved uz ho mali zaradit a akosi z toho zislo a je ticho. Miesto toho skusaju zaradit programi, ktore nemaju ziadnu kvalitu a zanedbatelnu sledovanost!!!!!!!!

hard333
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Tento program je môj veľký sen...

...zbožňujem staré filmy, na Skylinku ide síce v MGM dosť skvelých filmov, ale žiaľ v mizernej kvalite a v hroznom letterboxe.
Dnešná mládež ale ČB a staré filmy nepozerá, takže prioritu majú iné stanice. Navyše viem si predstaviť tú vlnu mudrovania, načo je v Čechách a na Slovensku HD stanica ktorá nevysiela filmy natočené v natívnom HD. :ogre:

scareface
Registrace: 8/2009

RE: MGM HD

scareface-aj ja by som bol rad,keby zaradili program MGM HD a to pritom patrim do tej mladsej vrstvy.By si neveril,kolko mudrych mladych ludi ma rado klasicke filmy,ale bohuzial vecinou tych mladych az tak nieje :crying: R^

Power150
Registrace: 3/2009

Jo, tylo by to super v HD. R^

Nervoš
Registrace: 1/2006

jo jo, já chci taky MGM HD a ještě HBO HD ve skylink

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

ja chci Eurosport bundesliga HD,MGM HD. :)

image
Registrace: 10/2008

ajá ťuťumuťu 24h :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pepa 3

I já jsem pro MGM HD, a klidně mohou vykopnout stupidní filmbox, co se 20x do měsíce opakují stále a ty samé pořady.Připadne mě to jako stanice pro nesvéprávné (nevhodné slovo)y.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra