![]() |
|
MGM HDMal som moznost vidiet tento kanal a dovolim si tvrdit, ze by to bol ozajstny prinos a to prave obohatenie prog. ponuky Skylinku! Davaju tam aj nove filmy a aj kvalia je paradna! Ved uz ho mali zaradit a akosi z toho zislo a je ticho. Miesto toho skusaju zaradit programi, ktore nemaju ziadnu kvalitu a zanedbatelnu sledovanost!!!!!!!! |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
Tento program je môj veľký sen......zbožňujem staré filmy, na Skylinku ide síce v MGM dosť skvelých filmov, ale žiaľ v mizernej kvalite a v hroznom letterboxe.Dnešná mládež ale ČB a staré filmy nepozerá, takže prioritu majú iné stanice. Navyše viem si predstaviť tú vlnu mudrovania, načo je v Čechách a na Slovensku HD stanica ktorá nevysiela filmy natočené v natívnom HD. :ogre: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: MGM HDscareface-aj ja by som bol rad,keby zaradili program MGM HD a to pritom patrim do tej mladsej vrstvy.By si neveril,kolko mudrych mladych ludi ma rado klasicke filmy,ale bohuzial vecinou tych mladych az tak nieje :crying: R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: MGM HDJo, tylo by to super v HD. R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: MGM HDjo jo, já chci taky MGM HD a ještě HBO HD ve skylinkDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: MGM HDja chci Eurosport bundesliga HD,MGM HD. :) |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
RE: MGM HDajá ťuťumuťu 24h :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Pepa 3I já jsem pro MGM HD, a klidně mohou vykopnout stupidní filmbox, co se 20x do měsíce opakují stále a ty samé pořady.Připadne mě to jako stanice pro nesvéprávné (nevhodné slovo)y. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
![]() |