![]() |
|
Příjem cs linku chyba v ?Zdravim, před pár dny sem tu psal že mám problém s příjmem programu v cs linku, myslel jsem že to je motorem ale zjistil jsem že mi to blbne jen u cs linku druhe sat. pozice v poho. Mám vantage 6000 a sw 02.52.01T-0. Porad´te mi mám změnit fw nebo hledat chybu v něčem jiném. Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Můžeš to nějak rozepsat?CS link má několik transponderů, to Ti nejde naskenovat ani jeden, nebo Ti nejde obraz, nebo co si mam představit pod pojmem "blbne"? FW co popisuješ je z posledních verzí nejlepší, tam bych chybu nehledal. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonPoužívám motor stabh 120, gibertiny 105, jiné programy 75°E,26°E,7°W,30°W co je na 105parab. bez problému. V sobotu cs link po 1h sledování výpadek šla pouze čt1 hd naskočil za půl h, v neděli to samé. Naskočilo mi ,,motor se natáčí" Zkoušel jsem sousední 26° mbc paket v poho. Dal jsem na zpět cs link a nic. Nevím jsem z toho jelen.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Máš stejný problem i na FTA programech Astry 23,5E?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Ano mám to jsem asi zapoměl napsat soráč.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Ale že mně to dělalo bordel až po vložení karty cs link ? Před tím kabel deutsch. v poho.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Pak bych šel s měřícím přístrojem zjistit, zda se Ti motor zastaví na správné pozici, odpovídající optimálnímu příjmu signálu z pozice Astry 23,5E.Máš to vůbec čím změřit? Nastavit správně motor neni taková brnkačka, jako nastavit fixní příjem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Příjem cs linku chyba v ?Nezdá se mi pravděpodobné, že by mělo mít vliv zasunutí karty na příjem FTA programů.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |