Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

NG a TXT titulky

Chtel bych se prosim nekoho zeptat, kdo pouziva TXT titulky, nebo je zkousel u kanalu National Geographic Channel v CS Linku nebo Skylinku. Zkousel jsem je na 2 satelitnich pristrojich s integrovanym teletextem a taktez na dvou televizich, na kterych to je napojene. Titulky mi fungovaly vzdy jen u druheho programu NG Wild. Tak jestli by to prosim nekdo nemohl vyzkouset, jestli je nejaka chyba u mne, nebo na strane vysilatele. Ani znovupreladeni nepomohlo. Jde mi o to, ze druhy pristroj neumi dobre zobrazovat ceske znaky, tak tam je mozne jen pouziti TXT titulku pres teletext v televizi. Jo a hlavne myslim TXT titulky a ne DVB titulky ;) Sice bude snad za pul roku slibovana cestina, ale alespon prozatim staci tohle.
Diky za kazdou odpoved!!!

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NG a TXT titulky

txt titulky funguje dnes to zapínal a hned mito naskočilo R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

TXT titulky funguju u oboch kanalov

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Diky moc za info! Budu tedy hledat problem jinde.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Faust

někde je chyba,ale u wildu na SD mascom1110 mi txt nešly,naopak NGC v poho,u aligátora mi jedou oboje v VBI,txt nejde-SW aligátoru chybí-zatím.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

U Opticumu 9500 HD si titulky DVB i TXT vybereš žlutým tlačitkem ,zmáčkneš a vyskočí ti okno se všemi titulky v nabídce u obou programu si vybereš bud txt nebo dvb liší se velikosti písma a zalamováním řádku.takže žádný teletext na televizi nepotřebuješ.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra